Antikraak Alkmaar

woning antikraak

Poldermolen

Samenvatting

Wonen in Alkmaar Alkmaar is een fantastische plek om te wonen. In de wijk Oudorp (in het oosten van Alkmaar) komt… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
m2
28
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon

Meer informatie

Wonen in Alkmaar

Alkmaar is een fantastische plek om te wonen. In de wijk Oudorp (in het oosten van Alkmaar) komt een mooie studio beschikbaar met een oppervlakte van circa 28m². 

Hoe ziet de studio in Alkmaar eruit?

De studio heeft een ontzettend fijne uitstraling. Door de speelse architectuur van het appartementencomplex, oogt de studio namelijk erg ruim. De woonkamer beschikt over veel raamwerk, waardoor je meer dan voldoende lichtinval hebt. De studio is voorzien van een kleine keuken en een badkamer met douche en toilet.

Studio met balkon

Ook heeft de woonruimte een knus balkon, zodat je tijdens de zomerdagen, de deur lekker open kunt zetten. Frisse lucht is immers belangrijk! 

Ook het uitzicht vanaf deze studio's is absoluut benoemingswaardig! Zo kijk je uit op een mooie waterstrook en heb je een vrij uitzicht. Heerlijk toch, geen kijk op overburen? 

Bereikbaarheid vanaf de studio

De studio bevindt zich in een rustige omgeving van Alkmaar met een supermarkt op loopafstand. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. 

Heb je een auto? Ook die kun je heel makkelijk voor de deur parkeren! Niet alleen met de auto is deze woonruimte toegankelijk: met het openbaar vervoer kun je vanuit hier overal komen! Je hebt een directe verbinding naar Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal. Bushaltes en NS-stations in Alkmaar zijn per fiets gemakkelijk te bereiken. 

Wat valt er te doen in Alkmaar?

De woonomgeving van de studio's heeft genoeg te bieden. Zo sta je binnen enkele minuten fietsen al in het centrum van Alkmaar. Hier kun je lekker genieten van verschillende restaurants en terrassen. Ook zijn er in Alkmaar genoeg winkels te vinden zodat ook een middagje winkelen gegarandeerd slaagt.

Hou je van sport? In de omgeving vind je een voetbalstadion. Leuk om je vrije tijd door te brengen in de zomer of om alle wedstrijden op de voet te volgen.

Uitwaaien aan zee

Ook rondom Alkmaar valt genoeg te zien! Zo sta je in 15 minuten op het strand bij Egmond aan zee. Zo kun je na een lange dag heerlijk genieten van een strandwandeling of een duik in de de Noordzee. 

Gapph VastgoedbeheerAlkmaar

Een stukje historie van Alkmaar

Alkmaar ligt in het zuiden van Noord-Holland. De stad telt ongeveer 305.000 bewoners. In Alkmaar vindt al ruim 4 eeuwen een kaasmarkt plaats die tegenwoordig jaarlijks door 100.000 mensen wordt bezocht.

Verder is Alkmaar een stad van voor de middeleeuwen, hierdoor heeft de stad een prachtig historisch centrum met ruim 1000 monumenten. 

Ik wil wonen in Alkmaar! Wat kost deze studio per maand?

De bruikleenvergoeding voor deze studio bedraagt slechts € 100,- per persoon, per maand.  Naast de maandelijkse bruikleenvergoeding ben je zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van gas, water en elektra.

Bovenop de bruikleenvergoeding wordt er maandelijks een klein bijkomend bedrag van € 14,02,- aan servicekosten gevraagd.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod