Antikraak Alkmaar

woning antikraak

Dr. Scheylaan

Samenvatting

Wonen in Alkmaar Alkmaar is een fantastische plek om te wonen. Binnenkort krijgen wij weer een leuke plek beschikbaar. Interesse?… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1999
m2
53
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Wonen in Alkmaar

Alkmaar is een fantastische plek om te wonen. Binnenkort krijgen wij weer een leuke plek beschikbaar. Interesse? Reageer dan nu via jouw persoonlijke Gapph account.

Hoe ziet de woonruimte in Alkmaar eruit?

Dit appartement heeft een ontzettend fijne uitstraling. Stel je voor: een leeg appartement wacht op jouw persoonlijke touch. Met kunst aan de muren, comfortabele meubels en een vleugje groen komt de ruimte tot leven. Voeg een paar keukengadgets toe en wat zachte verlichting, en je hebt een gezellige plek om te ontspannen en te genieten.

Bereikbaarheid in Alkmaar

Het appartement bevindt zich in een rustige omgeving van Alkmaar met een supermarkt op loopafstand. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. Heb je een auto? Ook die kun je heel makkelijk voor de deur parkeren! Niet alleen met de auto is deze woonruimte toegankelijk: met het openbaar vervoer kun je vanuit hier overal komen! Je hebt een directe verbinding naar Alkmaar centrum. Bushaltes en NS-stations in Alkmaar zijn per fiets gemakkelijk te bereiken.

Wat valt er te doen in Alkmaar?

De woonomgeving heeft genoeg te bieden. Zo sta je binnen enkele minuten fietsen al in het centrum van Alkmaar. Het centrum van Alkmaar, ook wel bekend als de "Kaasstad" vanwege de beroemde kaasmarkt, heeft veel meer te bieden dan alleen kaas. Je vindt er prachtige historische gebouwen, gezellige grachten en sfeervolle pleinen. Wandel door de schilderachtige straatjes en ontdek leuke boetiekjes, gezellige cafés en heerlijke restaurants. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de imposante Grote Sint-Laurenskerk en geniet van het levendige culturele leven dat het centrum te bieden heeft.

Uitwaaien aan zee

Ook rondom Alkmaar valt genoeg te zien! Zo sta je in 15 minuten op het strand bij Egmond aan zee. Zo kun je na een lange dag heerlijk genieten van een strandwandeling of een duik in de de Noordzee.

Gapph VastgoedbeheerAlkmaar


Een stukje historie van Alkmaar

Alkmaar ligt in het zuiden van Noord-Holland. De stad telt ongeveer 305.000 bewoners. In Alkmaar vindt al ruim 4 eeuwen een kaasmarkt plaats die tegenwoordig jaarlijks door 100.000 mensen wordt bezocht.
Verder is Alkmaar een stad van voor de middeleeuwen, hierdoor heeft de stad een prachtig historisch centrum met ruim 1000 monumenten.

Ik wil wonen in Alkmaar! Wat kost deze woonruimte per maand?

De bruikleenvergoeding voor dit appartement bedraagt slechts € 100,- per maand. Wil je hier graag samenwonen dan betaal je € 75,- per persoon per maand. Daarnaast betaal je € 71,- per maand aan servicekosten. Naast deze maandelijkse kosten ben je zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod