Antikraak Alphen-Chaam

woning antikraak

Chaamseweg

Samenvatting

Unieke woning in Alphen! Houd jij van een groene omgeving, heb je groene vingers en ben je op zoek naar… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
m2
60
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Unieke woning in Alphen!

Houd jij van een groene omgeving, heb je groene vingers en ben je op zoek naar een woning? Dan is dit wellicht iets voor jou! Per direct hebben wij een vrijstaande woning beschikbaar midden in het bos!

Hoe ziet de woning er uit?

De woning is ongeveer 60 m² en ligt midden in het bos. Een ideale plek om rustig te wonen! De woning heeft vier kamers. Bovendien is de woning van alle gemakken voorzien met een badkamer, toilet en ruime keuken. Ben je graag buiten? Dan woon jij op de perfecte plek met het bos als jouw achtertuin. 


Spullen opslaan of je fiets stallen kan gemakkelijk in de schuur. En parkeren? Dat kan voor de deur!

Let op: in de woning is geen gas, tv- en internetaansluiting.

De ligging en bereikbaarheid van Alphen

De woning ligt in het bos op zo'n 5 minuten rijden van het centrum van Alphen, waar je ook terecht kan voor je dagelijkse boodschappen. Ook woon je vlakbij 'T Zand, waar je in de zomer een duik kunt nemen in de natuurplas. 


Wat verder weg reizen? Met de auto zit je bovendien snel op de N260, die uitkomt op de A58.

Over Alphen

Alphen is een dorp in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de gemeente Alphen-Chaam. Het dorp ligt in een landelijke omgeving en wordt omgeven door een mooi landschap van bossen en weilanden, wat het een aantrekkelijke plek maakt voor natuurliefhebbers en wandelaars. 


Wat kost wonen in Alphen bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van bruikleen. Maandelijks betaal je € 100,-. Dit is exclusief de kosten voor water en elektra. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod