Woning antikraak Amersfoort

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Amersfoort wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Amersfoort We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in… Meer informatie ↓
€ 91,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1952
m2
60
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Amersfoort

We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Amersfoort. Er komen een aantal eengezinswoningen beschikbaar in de wijk Jericho, in de buurt van het centrum.

Over de woning

De eengezinswoningen hebben ongeveer 60 m² woonoppervlakte en maar liefst 4 kamers. Verder hebben de woningen een voor- en achtertuin waar jij zomers lekker kunt genieten van het zonnetje, een stenen berging en een kleine vliering waar je nog wat spullen kwijt kunt.

De ligging en bereikbaarheid van Amersfoort

De woningen zijn prachtig gelegen, omringd door de Eem, in een rustige, fijne wijk. Dit betekent dat de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend is. Alle gemakken liggen bovendien binnen handbereik. Met slechts een paar minuten lopen of fietsen bevind je je in het centrum van Amersfoort, waar je naast grote ketens ook kleine boetiekjes, eetgelegenheden en supermarkten vindt. Met de fiets sta je in 5 minuten op Amersfoort Centraal waar je de trein of bus kunt pakken.

Wat valt er te beleven in Amersfoort?

Benieuwd naar wat je in Amersfoort nog meer kunt doen? Je kunt een kijkje nemen in verschillende musea zoals het Mondriaanhuis of Musiom, de Sint-Joriskerk bezoeken of een rondvaart maken door de waterlijn. Heb je een auto? Dan kun je deze gratis parkeren voor de deur.

Wat kost tijdelijk huren in Amersfoort bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. Je betaalt per maand € 91 aan vergoeding en circa € 4,37 aan servicekosten. Ga je hier met zijn tweeën wonen dan betaal je € 72,50 per persoon.

Let op: Deze woningen kunnen in de toekomst worden omgezet naar een andere contractvorm. Je krijgt dan van ons een overeenkomst op basis van de Leegstandwet. Naast de bijbehorende prijswijzigingen in de borg en vergoeding, betekent dit dat je vanaf dan er minimaal gegarandeerd 6 maanden kunt wonen. Ook dien je de benodigde gegevens voor een contract op basis van de Leegstandwet aan te leveren. Klik hier om te lezen welke documenten we van je nodig hebben. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod