Woning antikraak Amersfoort

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Amersfoort wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Amersfoort Op zoek naar een woning in Amersfoort? Per direct hebben wij leuke woningen beschikbaar. Ja,… Meer informatie ↓
€ 91,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1955
m2
55
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Amersfoort

Op zoek naar een woning in Amersfoort? Per direct hebben wij leuke woningen beschikbaar. Ja, je leest het goed: we krijgen er meerdere in beheer!

De ligging en bereikbaarheid van Amersfoort

De woningen liggen aan de rand van het centrum van Amersfoort. Met de fiets zit je namelijk binnen 3 minuten in het centrum. Lopend doe je hier ook slechts10 minuten over. In het centrum van Amersfoort vind je alle grote ketens, kleine boetiekjes en gezellige eetgelegenheden.

Benieuwd naar wat je in Amersfoort nog meer kunt doen? Je kunt een kijkje nemen in verschillende musea zoals het Mondriaanhuis of Musiom, de Sint-Joriskerk bezoeken of een rondvaart maken door de waterlijn. Heb je een auto? Dan kun je deze gratis parkeren voor de deur. Reis je met het openbaar vervoer? In de omgeving zijn er meerdere bushaltes. Ook zit je met de fiets in 5 minuten op Amersfoort Centraal.

Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je oudere buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Hoe zien de woonruimtes in Amersfoort eruit?

We hebben in deze wijk verschillende woningen beschikbaar. Het gaat hier om benedenwoningen en bovenwoningen.

Alle woningen hebben een oppervlakte van circa 55 m². Verder hebben deze knusse, gezellige woningen een aparte douche, wc, keuken, een slaapkamer en een woonkamer. Daarnaast beschikken de benedenwoningen over een voor- en achtertuin en de bovenwoningen over een balkon en een berging. Heb je een auto? Dan kun je deze gratis in de straat parkeren.

Wat kost wonen in Amersfoort via Gapph?

Je woont hier voor een prikkie! Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis (dat is antikraak). De maandelijkse kosten bedragen € 91,- per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je alleen nog € 4,37 per maand aan servicekosten.

Let op: Deze woningen kunnen in de toekomst worden omgezet naar een andere contractvorm. Je krijgt dan van ons een overeenkomst op basis van de Leegstandwet. Naast de bijbehorende prijswijzigingen in de borg en vergoeding, betekent dit dat je vanaf dan er minimaal gegarandeerd 6 maanden kunt wonen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod