Kamer antikraak Amsterdam

Helaas!
Deze antikraakkamer is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Amsterdam wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Unieke kans! Woningzoekers in Amsterdam, opgelet! We hebben een te gekke kans voor iedereen die spotgoedkoop wil wonen in deze… Meer informatie ↓
€ 295,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1999
m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Unieke kans!

Woningzoekers in Amsterdam, opgelet! We hebben een te gekke kans voor iedereen die spotgoedkoop wil wonen in deze prachtige hoofdstad met knusse grachten en een bruisend centrum. En om niet te vergeten... gratis parkeergelegenheid voor de deur!

Over Amsterdam

Amsterdam staat bekend om de vele toeristische attracties die de stad te bieden heeft. Cultuur, bourgondisch genieten of liever de hele dag slenteren door de winkelstraten? In Amsterdam is alles binnen handbereik! 

Ook de geschiedenis is kenmerkend voor Amsterdam. Zo bezoek je het Anne Frank huis, het Rijksmuseum of het Koninklijk Paleis allemaal in eigen stad. Naast de geschiedenis en cultuur valt er in Amsterdam genoeg te beleven. De stad heeft een bruisend nachtleven, enorm veel restaurants en je kunt hier dagen lang winkelen. Geniet je meer van de rust? Maak dan een heerlijke wandeling of ga lekker picknicken in het Amsterdamse Vondelpark.

Het openbaar vervoer is in Amsterdam erg goed geregeld. Je kunt vele plekken met de tram, metro of bus bereiken. Ook het treinstation Amsterdam Centraal ligt midden in de stad. 

Over de woonruimte:

Heb jij altijd al graag willen wonen in deze bruisende stad, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Via Interveste komt er een mooie antikraakkamer beschikbaar op dé perfecte locatie van Amsterdam. Je kunt vanaf deze locatie genieten van alles wat de stad te bieden heeft, zowel het stadsleven als de rust. Unieke combinatie toch?!

Oké, even over de woonruimte: de woonruimte is gelegen in een voormalig bedrijfspand. Je krijgt een eigen kamer en deelt de voorzieningen zoals de badkamer en keuken met je medebewoners. 

Gapph VastgoedbeheerAmsterdam

Kosten:

Wij bieden het kostenplaatje voor een woonruimte in Amsterdam waar iedereen op zit te wachten: voor deze antikraakkamer betaal je slechts een vast bedrag van € 295,- per maand (all-in). Dus geen extra kosten!

Zie jij jezelf hier al wonen? Reageer zo snel mogelijk op deze woonruimte om de unieke kans van betaalbaar wonen in Amsterdam niet te missen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod