Antikraak Amsterdam

woning antikraak

Goudriaanstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Amsterdam Op zoek naar een woning in Amsterdam? Per direct hebben wij dit leuke appartement beschikbaar!… Meer informatie ↓
€ 100,- p.p. / p.m.
anno
1951
m2
58
kamers
4
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Amsterdam

Op zoek naar een woning in Amsterdam? Per direct hebben wij dit leuke appartement beschikbaar! Let op: woningen zijn beschikbaar voor slechts 4 maanden, tot ongeveer eind oktober.

De ligging en bereikbaarheid

Dit appartement is gelegen in een dynamische wijk. Met het Amstelstation voor de deur, een bushalte en diverse winkels op loopafstand heb je alles binnen handbereik. Even naar het centrum van Amsterdam? Met de fiets bereik je het centrum in 10 minuten fietsen. 

Over Amsterdam

Amsterdam, de stad van eindeloos plezier en ontdekkingen! Hier beleef je niet alleen de meest fantastische toeristische attracties, maar kun je ook helemaal opgaan in de cultuur, genieten van het bourgondische leven of lekker struinen door de winkelstraten. In Amsterdam is alles letterlijk binnen handbereik!

De geschiedenis van Amsterdam komt tot leven als je een bezoek brengt aan iconische plekken zoals het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en het Koninklijk Paleis, allemaal in onze eigen stad. Maar dat is nog niet alles! Naast de rijke geschiedenis en culturele hoogtepunten bruist Amsterdam van het leven. Ontdek het levendige nachtleven, proef de heerlijke gerechten in talloze restaurants en shop tot je erbij neervalt in de diverse winkelstraten.

En als je even wilt ontsnappen aan de drukte, biedt Amsterdam ook een oase van rust. Maak een ontspannende wandeling of organiseer een gezellige picknick in het betoverende Vondelpark.
En laten we het openbaar vervoer niet vergeten! In Amsterdam is het openbaar vervoer top geregeld. Of je nu kiest voor de tram, metro of bus, je kunt moeiteloos de stad doorkruisen. Zelfs het treinstation Amsterdam Centraal ligt midden in het kloppende hart van de stad. Amsterdam, de stad die alles heeft, wacht op jouw avontuur!


Superbetaalbaar wonen in Amsterdam

We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Amsterdam. 
Een geweldig hoek appartement met maar liefst 4 kamers, een aparte berging en 2 balkons.

Wat kost wonen in Amsterdam via Gapph?

Je woont hier voor een prikkie! Bij één persoon bedraagt de bruikleenvergoeding € 100,-, en bij twee personen € 75,- per persoon is.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod