Woning antikraak Amsterdam

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Amsterdam wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Wonen voor een prikkie in Amsterdam Per direct hebben wij een leuke woonruimte in Amsterdam beschikbaar! Hoe ziet de woning… Meer informatie ↓
€ 91,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1886
m2
40
kamers
2
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Wonen voor een prikkie in Amsterdam

Per direct hebben wij een leuke woonruimte in Amsterdam beschikbaar!

Hoe ziet de woning in Amsterdam eruit?

Het appartement heeft veel lichtinval en een oppervlakte van circa 40 m². Ook beschikt deze woning over een simpele keuken en badkamer. Heb je veel spullen? Geen probleem, deze woning heeft een zolder en een berging waar jij nog wat extra spullen kwijt kunt.

De ligging en bereikbaarheid van Amsterdam

Hip wonen in Amsterdam! Deze woning is gelegen midden in De Pijp. Dat betekent dat er genoeg te zien en te doen is in de omgeving. Zo vind je binnen 15 minuten loopafstand het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Leidseplein!

Reis je veel met het openbaar vervoer? Met de bus, tram en metro op loopafstand zit je zo op je gewenste locatie.

Over Amsterdam

Amsterdam, de stad van eindeloos plezier en ontdekkingen! Hier beleef je niet alleen de meest fantastische toeristische attracties, maar kun je ook helemaal opgaan in de cultuur, genieten van het bourgondische leven of lekker struinen door de winkelstraten. In Amsterdam is alles letterlijk binnen handbereik!

De geschiedenis van Amsterdam komt tot leven als je een bezoek brengt aan iconische plekken zoals het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en het Koninklijk Paleis, allemaal in onze eigen stad. Maar dat is nog niet alles! Naast de rijke geschiedenis en culturele hoogtepunten bruist Amsterdam van het leven. Ontdek het levendige nachtleven, proef de heerlijke gerechten in talloze restaurants en shop tot je erbij neervalt in de diverse winkelstraten.

En als je even wilt ontsnappen aan de drukte, biedt Amsterdam ook een oase van rust. Maak een ontspannende wandeling of organiseer een gezellige picknick in het betoverende Vondelpark.


Wat kost wonen in Amsterdam bij Gapph?

Je woont op deze toffe locatie echt voor een prikkie. De maandelijkse kosten bedragen € 91 per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je nog € 8,91 per maand aan servicekosten. Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van bruikleen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod