Woning antikraak Amsterdam

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Amsterdam wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Tijdelijke woonstudio beschikbaar in Amsterdam Per direct hebben wij een leuke woonstudio in Amsterdam Oud-West beschikbaar! De ligging en bereikbaarheid… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1967
m2
30
kamer
1

Meer informatie

Tijdelijke woonstudio beschikbaar in Amsterdam

Per direct hebben wij een leuke woonstudio in Amsterdam Oud-West beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van Amsterdam

Deze woonstudio ligt in een dynamische wijk, met de bus en tram voor de deur en diverse winkels op loopafstand heb je alles binnen handbereik. Even naar het centrum van Amsterdam? Met de fiets zit je in 10 minuten midden in het centrum. Op 5 minuten fietsen vind je ook het Vondelpark of De 9 Straatjes. 

Hoe ziet de woonstudio in Amsterdam eruit?

De woonstudio heeft een oppervlakte van circa 30 m². Met z'n tweetjes wonen wordt dus vrij krap. Daarom is deze leuke studio geschikt voor één persoon. Ook heel fijn is dat je je eigen badkamer hebt met een douche en toilet, een keukentje en een balkon.

Over Amsterdam

Amsterdam, de stad van eindeloos plezier en ontdekkingen! Hier beleef je niet alleen de meest fantastische toeristische attracties, maar kun je ook helemaal opgaan in de cultuur, genieten van het bourgondische leven of lekker struinen door de winkelstraten. In Amsterdam is alles letterlijk binnen handbereik!

De geschiedenis van Amsterdam komt tot leven als je een bezoek brengt aan iconische plekken zoals het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en het Koninklijk Paleis, allemaal in onze eigen stad. Maar dat is nog niet alles! Naast de rijke geschiedenis en culturele hoogtepunten bruist Amsterdam van het leven. Ontdek het levendige nachtleven, proef de heerlijke gerechten in talloze restaurants en shop tot je erbij neervalt in de diverse winkelstraten.

En als je even wilt ontsnappen aan de drukte, biedt Amsterdam ook een oase van rust. Maak een ontspannende wandeling of organiseer een gezellige picknick in het betoverende Vondelpark.

En laten we het openbaar vervoer niet vergeten! In Amsterdam is het openbaar vervoer top geregeld. Of je nu kiest voor de tram, metro of bus, je kunt moeiteloos de stad doorkruisen. Zelfs het treinstation Amsterdam Centraal ligt midden in het kloppende hart van de stad. Amsterdam, de stad die alles heeft, wacht op jouw avontuur!


Wat kost wonen in Amsterdam bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten bedragen € 100,-. Daarnaast betaal je € 13,89 aan servicekosten per maand.

Let op: Deze woning kan in de toekomst worden omgezet naar een andere contractvorm. Je krijgt dan van ons een overeenkomst op basis van de Leegstandwet. Naast de bijbehorende prijswijzigingen in de borg en vergoeding, betekent dit dat je vanaf dan er minimaal gegarandeerd 6 maanden kunt wonen. Ook dien je de benodigde gegevens voor een contract op basis van de Leegstandwet aan te leveren. Klik hier om te lezen welke documenten we van je nodig hebben. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod