Antikraak Bakel

kamer antikraak

Roessel

Samenvatting

We spreken hier met recht over een unieke woonkans! Voor een woonruimte op een zorgterrein zijn wij op zoek naar… Meer informatie ↓
€ 295,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1971
m2
100
kamers
8
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

We spreken hier met recht over een unieke woonkans!

Voor een woonruimte op een zorgterrein zijn wij op zoek naar nieuwe bewoners. Ben jij één van de nieuwe bewoners van dit bijzondere pand?

Over de woonruimte

Voor deze villa zijn wij op zoek naar bewoners die goed op dit pand willen passen. Per bewoner krijg je één kamer tot je beschikking. Ook kun je gebruik maken van de gedeelde woonkamer waar je lekker met jouw medebewoners een spelletje kunt spelen of een serie kunt kijken. Verder deel je de keuken, de toiletten en de doucheruimtes met je medebewoners.

Over de omgeving

Het zorgterrein bevindt zich in een rustige en natuurrijke omgeving waar je heerlijk kunt genieten van een boswandeling. In de omgeving zijn meerdere supermarkten te vinden. Zo bevinden zich in het centrum van Bakel de Aldi en de Jumbo. Andere voorzieningen zijn er uiteraard ook te vinden in het pittoreske centrum van Bakel.

Gapph VastgoedbeheerOver Bakel


Over de kosten

Wil jij deze unieke kans graag pakken? Dat snappen we! Wonen in dit complex is niet duur, want Interveste biedt deze antikraakkamer aan voor een bedrag van slechts € 295,- per maand all-in. Dus geen extra maandelijkse kosten!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod