Antikraak Bant

woning antikraak

Oosterringweg

Samenvatting

Een vrijstaande antikraakboerderij Bant is een van de tien dorpjes in de Noordoostpolder en daar hebben wij een prachtige vrijstaande… Meer informatie ↓
€ 75,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1950
m2
75
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Berging

Meer informatie

Een vrijstaande antikraakboerderij

Bant is een van de tien dorpjes in de Noordoostpolder en daar hebben wij een prachtige vrijstaande woonboerderij beschikbaar. Voor deze landelijk gelegen woning gaat de voorkeur uit naar stelletjes/samenwonenden. Er is immers ruimte zat!

Hoe ziet de boerderij eruit

Deze boerderij ligt aan de andere kant van de snelweg bij Bant en dus echt in de landelijke platte omgeving van de Noordoostpolder. We hebben hem al enkele jaren in beheer en er woont al die tijd ook al iemand voor ons die op het huis past. Naast genoeg ruimte binnenshuis heb je, gezien de landelijke ligging, ook bijzonder veel ruimte buiten om in de zomer te zitten.

Wonen in Bant in de Noordoostpolder

Bant is gelegen in de Noordoostpolder. De Noordoostpolder is een polder, gemeente en landstreek in de Nederlandse provincie Flevoland. De gemeente telt ruim 48.000 inwoners op een landoppervlakte van 460,05 km², waarmee het qua landoppervlakte een van de grootste gemeenten is van Nederland. De totale oppervlakte is 595,41 km². De grootste plaats van de gemeente is Emmeloord, waar ook het gemeentehuis staat.

De in 1942 drooggelegde polder behoort voor het overgrote deel bij de gelijknamige gemeente in de provincie Flevoland. Het voormalige eiland Urk (inclusief een later aangekocht aangrenzend deel van de polder) is opgenomen in de polder, maar maakt geen deel uit van de gemeente Noordoostpolder, het is een zelfstandige gemeente.


Maandelijkse kosten

Wanneer jullie samen in deze woonruimte dan betaal je slechts € 75,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra. Mocht je hier toch alleen gaan wonen (geen voorkeur van ons) dan betaal je per maand € 100,-. We weten het... het is een belachelijk laag bedrag. We zoeken dan ook een bijzonder goede huiswachten die goed oppassen op de omgeving en de boerderij.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod