Woning antikraak Beek en Donk

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Beek en Donk wel!
Meer info

Samenvatting

Wonen in een mooie witte wijk! In Beek en Donk vind je deze fantastische witte woningen. Deze woningen zijn de… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Wonen in een mooie witte wijk!

In Beek en Donk vind je deze fantastische witte woningen. Deze woningen zijn de blikvangers van de wijk. Met de mooie groene voortuinen, de witte muren én de oranje daken is het bijna onmogelijk om deze woningen over het hoofd te zien.

Over de woning zelf

De woning heeft een ruime woonkamer die overloopt in de keuken. Vanuit de slaapkamer kun je 's ochtends naar de aangrenzende badkamer lopen om een frisse douche te nemen. Ook heb je meer dan genoeg ruimte op de zolder om wat extra spullen op te bergen. Buiten heb je nog een leuk tuintje met berging, zodat ook jouw fiets veilig en wel geparkeerd staat. In de straten voor de woning is meer dan voldoende parkeergelegenheid om de auto te parkeren.

Over de woonomgeving

Beek en Donk is gelegen in de Peelrand. De Peel is een grotendeels afgegraven hoogveengebied; een gebied waar je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken (bij VVV De Peel kun je mooie routes vinden). Op loopafstand van de woning vind je een supermarkt, een friettent en diverse andere winkels.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding voor deze woning bedraagt € 140,- per persoon, per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra.
Wil je hier liever alleen wonen? Ook dat kan. Dan betaal je slechts € 210,- per maand, exclusief gas, water en elektra.
De bijkomende servicekosten voor deze woning betreffen maandelijks € 1,91.

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod