Antikraak Beek en Donk

woning antikraak

Smalleweg

Samenvatting

Wonen in Beek en Donk In Beek en Donk bevinden zich deze fantastische witte woningen. De woningen liggen in een… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Wonen in Beek en Donk

In Beek en Donk bevinden zich deze fantastische witte woningen. De woningen liggen in een rustige wijk van het dorp en kijken uit over een mooi, groen pleintje. 

En van binnen?

We snappen dat je ook benieuwd bent naar de binnenkant! De woning beschikt over een woonkamer, één slaapkamer, badkamer, aparte keuken en een berging. Verder is er ook een zolderruimte aanwezig, zodat je ook daar nog wat spullen kunt opbergen.

Ennuh... hebbie een Plattegrond?

Om je een goede indruk te geven van de woningen, hebben we bij de foto's een plattegrond toegevoegd van één van de woningen, om je een goed beeld te geven van de indeling.

Parkeren in de buurt

De woning bevindt zich dan wel aan een klein hofje, maar in de aansluitende straten is er meer dan voldoende parkeergelegenheid te vinden zodat ook jij de auto dichtbij huis kunt parkeren. 

In de buurt

Gelukkig valt er ook in de omgeving genoeg te doen. Op loopafstand van deze woning vind je namelijk een supermarkt, een friettent en diverse andere winkels. Beek en Donk is gelegen in de Peelrand. De Peel is een grotendeels afgegraven hoogveengebied, een gebied waar je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken (bij VVV De Peel kun je mooie routes vinden).

Maandelijkse kosten

Belangrijk om te weten:
Bij deze antikraakwoning gaat de voorkeur naar twee personen.

De bruikleenvergoeding voor deze woning bedraagt slechts € 140,- per persoon, per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra. Woon je liever alleen? Ook dat kan. Dan betaal je € 210,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Daarnaast wordt er een klein bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, namelijk € 1,91,- per maand. 

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod