Antikraak Bergeijk

woning antikraak

Abtshof

Samenvatting

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Bergeijk Op zoek naar een woonruimte in de buurt van Valkenswaard en/of Eindhoven? Wij hebben momenteel… Meer informatie ↓
€ 150,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1985
m2
51
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Bergeijk

Op zoek naar een woonruimte in de buurt van Valkenswaard en/of Eindhoven? Wij hebben momenteel een betaalbare woonruimte beschikbaar. Met een beetje extra zorg en creativiteit kun je hier jouw eigen gezellige plekje creëren!

Hoe ziet de woning er (ongeveer) uit

De woning bevindt zich op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement heeft een ruime woonkamer, 1 slaapkamer, basic keuken en badkamer en een eigen tuin. Heb je een auto? Parkeren kan in de directe omgeving.

Houd je van de handen uit de mouwen steken en te klussen dan is deze woning echt wat voor jou!

De ligging en bereikbaarheid van Bergeijk

Lopend sta je binnen 5 minuten in het centrum van Bergeijk voor al je dagelijkse boodschappen.  Reis je met het openbaar vervoer? In de omgeving zijn meerdere bushaltes. Goed om te weten: met de auto zit je in 14 minuten in Valkenswaard en Eindhoven zit je in circa 20 minuten.  

Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Bergeijk bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten bedragen € 150,- per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je € 28,59 aan servicekosten per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod