Antikraak Biddinghuizen

woning antikraak

Alikruikweg

Samenvatting

In het mooie dorpje Biddinghuizen, gelegen nabij Dronten en Lelystad, hebben wij een prachtige vrijstaande woonboerderij beschikbaar. De voorkeur gaat… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1930
m2
100
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In het mooie dorpje Biddinghuizen, gelegen nabij Dronten en Lelystad, hebben wij een prachtige vrijstaande woonboerderij beschikbaar.

De voorkeur gaat uit naar een stelletje of twee samenwonenden. Huisdieren zijn in deze boerderij niet toegestaan.

Over de omgeving

Biddinghuizen is misschien wel het meest bekend van het Lowlands festival dat jaarlijks wordt gehouden op het Walibi festivalterrein. Maar wist je dat in Biddinghuizen ook de langste openluchtijsbaan van de wereld te vinden is? En dat er langs het Veluwemeer tal van toeristische attracties te vinden zijn zoals campings, jachthavens en stranden.

Die campings zul je niet nodig hebben als je in je vrijstaande woonboerderij heerlijk kunt genieten van de uitgestrekte groene velden en akkerlanden om je heen.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod