Woning antikraak Boxtel

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Boxtel wel!
Meer info

Samenvatting

Wil je landelijk (samen)wonen in het mooie Boxtel? Dan is hier je kans! Wij zoeken 2 nieuwe bewoners voor dit… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1880
m2
281
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Wil je landelijk (samen)wonen in het mooie Boxtel? Dan is hier je kans!
Wij zoeken 2 nieuwe bewoners voor dit volledig vrijstaande pand.

Deze vrijstaande, monumentale woonruimte komt binnenkort beschikbaar. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 281 m² en beschikt over een ruime woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers en een diepe achtertuin. Dit alles op een perceel van 4330 m²! Voor de autobezitter is er parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Over de omgeving van dit monumentale pand

Vanuit de woning kijk je uit over je eigen diepe tuin en heb je een mooi en vrij uitzicht over het omliggende landschap.
Voorzieningen zoals een supermarkt zijn gemakkelijk bereikbaar: een Lidl vind je al op 5 minuten loopafstand en in het gezellige centrum van Boxtel vind je meer winkels en een AH-supermarkt. Het centrum bereik je lopend binnen 15 minuten, of al in 5 minuten per fiets en biedt leuke mogelijkheden om een hapje te eten of om van de gezellige terrassen te genieten.

Op 10 minuten loopafstand (of binnen enkele minuten fietsen) bereik je de dichtstbijzijnde bushalte. Hier kun je de bus pakken naar bijvoorbeeld Oirschot, Liempde of 's-Hertogenbosch.
Treinstation Boxtel is te voet bereikbaar binnen 20 minuten, of in 5 minuten per fiets.

Bijzonderheden

  • Voor deze woning zijn wij op zoek naar bewoners die graag de handen uit de mouwen willen steken. De tuin dient bijvoorbeeld netjes onderhouden te worden..
  • De woning dient bij voorkeur bewoond te worden door twee personen.
  • De bovenverdieping van de woning is geschikt voor bewoning.

Maandelijkse kosten bij samenwonen

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Wonen in Boxtel

Al jarenlang beheert Gapph in Boxtel op zeer verschillende locaties woonruimtes. Dit gaat van gezamenlijke woonruimtes (in de vorm van kamers) tot vrijstaande huizen. Ook beheren we zowel antikraak woningen als tijdelijke huurwoningen in Boxtel.

Algemene informatie Boxtel

Boxtel is een zeer actieve gemeente en er vinden regelmatig activiteiten en festivals plaats. Zowel in het centrum als in de buurten of parken wordt van alles georganiseerd. De gemeente telt momenteel iets meer dan 24.000 inwoners.

Geschiedenis Boxtel

Al duizend jaar Boxtel Het oudste document waarin er melding wordt gemaakt van de plaats stamt uit 1100. Toen werd Boxtel geschreven als Buxtel of Buchestelle.

Kasteel Stapelen

Ook erg oud is Kasteel Stapelen. Het ligt aan de rand van het centrum en is toegankelijk via het naastgelegen park. Het kasteel werd rond 1300 gebouwd en werd tot vrij recent bewoond door een tiental paters Assumptionisten.

Heilig Bloedprocessie Boxtel

Boxtel is lokaal ook erg bekend om de Heilig Bloedprocessie. Het verhaal van de bloedprocessie startte al eeuwen terug. Een van de priesters stootte rond het jaar 1380 een kelk met wijn om. De vlekken die die wijn veroorzaakte gingen nooit meer uit de kleden die eronder lagen. Op zijn sterfbed gaf de priester aan de kasteelheer door wat er was gebeurt en sindsdien zouden de doeken getoond worden aan het publiek.

Jaarlijks probeert een grote groep vrijwilligers deze Heilig Bloedprocessie opnieuw te vieren. Het is een grote optocht waarbij iedereen verkleed is end eel neemt aan deze stoet. Helaas, door regenval komt het regelmatig voor dat de optocht niet door kan gaan. De kleding die wordt gedragen schijnt kwetsbaar te zijn. Als de optocht wel doorgaat, loopt heel Boxtel uit.

Huren in Boxtel

Naast de antikraakwoonruimtes verhuurt Gapph ook woonruimte in Boxtel. Zo zijn er vrijstaande huurwoningen maar ook kamers. Deze kamers bevinden zich in grote panden. Vaak zijn dit schoolgebouwen of voormalige zorginstellingen. Een paar voorbeelden zijn het pand Lindenlust, Şefkat of een oude zorglocatie aan de Albinonistraat. De huurprijzen van Boxtel voor sociale huurwoningen liggen rond de 600 euro per maand. Huurhuizen uit de private sector kosten maandelijks bijna 1300 euro.

Uitgelicht aanbod