Antikraak Breda

kamer antikraak

Antiloopstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Breda Ben jij op zoek naar een tijdelijke plek om te wonen? Ben je sociaal ingesteld… Meer informatie ↓
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1962
m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Breda

Ben jij op zoek naar een tijdelijke plek om te wonen? Ben je sociaal ingesteld en vind je het leuk samen met andere bewoners te wonen? Wij hebben per direct plek in Breda. Heb je interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Wonen in Breda

Het centrum van Breda biedt een levendige mix van winkels, restaurants, cafés, historische bezienswaardigheden en culturele attracties. 
Het centrale plein van Breda, de Grote Markt, is omringd door prachtige historische gebouwen, waaronder het stadhuis en de Grote Kerk (Onze-Lieve-Vrouwekerk). Verder staat het centrum bekend om zijn bruisende horecascene. Je vindt er talloze restaurants, cafés, bars en terrassen waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

In Breda kun je heerlijk winkelen! De belangrijkste winkelstraten zijn de Lange Brugstraat, de Eindstraat, de Ginnekenstraat en de Wilhelminastraat. Wandelend door het centrum van Breda kun je genieten van prachtige historische architectuur. Bekende bezienswaardigheden zijn onder andere het Kasteel van Breda, het Begijnhof en de Spanjaardsgat.

Hoewel Breda een stad is, is er ook veel groen te vinden in de omgeving. Het Mastbos, bijvoorbeeld, is een prachtig bosgebied vlakbij de stad, ideaal om te wandelen, fietsen of picknicken. Daarnaast zijn er diverse parken en recreatiegebieden verspreid over de stad. Over het algemeen wordt Breda beschouwd als een aangename stad om te wonen, met een goede mix van voorzieningen, cultuur en natuur.

Kijk je mee?

Hoe ziet het pand eruit?

Als je hier komt wonen krijg je de beschikking over een eigen kamer tussen de 13m² en 23m² groot. Je deelt de voorzieningen met je medebewoners.

Om de hoek vind je een bushalte en met de trein reis je gemakkelijk naar bijvoorbeeld naar Rotterdam, Tilburg, of Den Bosch. En op loopafstand vind je winkels voor je dagelijkse boodschappen. Wat wil je nog meer? Wonen voor een prikkie natuurlijk.

Wat betaal je voor dit klaslokaal in Breda

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten bedragen € 250,-. Dit is inclusief gas, water en elektra.

Goed om te weten

Deze ruimtes kunnen in de toekomst worden omgezet naar een andere contractvorm. Je krijgt dan van ons een overeenkomst op basis van de Leegstandwet. Naast de bijbehorende prijswijzigingen in de borg en vergoeding, betekent dit dat je vanaf dan er minimaal gegarandeerd 6 maanden kunt wonen. Ook dien je de benodigde gegevens voor een contract op basis van de Leegstandwet aan te leveren.

Klik hier om te lezen welke documenten we van je nodig hebben. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod