Antikraak Brunssum

woning antikraak

Pastoor Savelbergstraat

Samenvatting

Over deze woning Voor deze eengezinswoning in Brunssum zijn wij op zoek naar twee personen die graag willen samenwonen. De… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1970
m2
100
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Over deze woning

Voor deze eengezinswoning in Brunssum zijn wij op zoek naar twee personen die graag willen samenwonen. De woning beschikt over drie slaapkamers, woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en een voor- en achtertuin. Parkeergelegenheden zijn gesitueerd in de straat. Voorzieningen zoals winkels en restaurants zijn nabij aangezien de woning in het centrum is gesitueerd. Dit betekent dat alles binnen enkele minuten op loopafstand is te bereiken.

Over de locatie

De hoekwoning ligt nabij het Vijverpark en heeft belangrijke voorzieningen zoals een winkelcentrum en openbaar vervoer in de nabije omgeving. Ook is er een goede bereikbaarheid naar diverse provinciale wegen zoals de N274 en N276. Zo is ook Heerlen op een kwartier rijden met de auto te vinden van Brunssum. In de omgeving zijn een aantal grote natuurgebieden te vinden zoals wellicht het meeste bekende Brunssummerheide waar je heerlijke lange wandelingen kunt maken.

Over de maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Onze foto's zijn puur ter indicatie om je een beeld te geven van de ruimtelijke indeling. Deze kunnen afwijken van de daadwerkelijke staat van de woonruimte.


Gapph VastgoedbeheerZomercarnaval Brunssum

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod