Antikraak Budel-Schoot

woning antikraak

Sint Lambertusstraat

Samenvatting

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Budel-Schoot Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige Budel-Schoot hebben wij per… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1968
m2
75
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Budel-Schoot

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige Budel-Schoot hebben wij per direct deze leuke woning beschikbaar. En goed nieuws, regelmatig komen er nieuwe woningen beschikbaar. Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

De ligging en bereikbaarheid van Budel-Schoot

Deze woningen liggen in een rustige wijk met veel voorzieningen in de buurt. Binnen 3 minuten sta je bij de bushalte aan het Vogelsplein. Vanuit daar pak je de bus naar bijvoorbeeld Eindhoven of Weert. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op 10 minuten rijden. Je komt te wonen op loopafstand van het centrum van Budel-Schoot en de supermarkt. Ideaal voor je dagelijkse boodschappen.

Wonen in Budel-Schoot

Hoewel het een relatief klein dorp is, heeft het zijn eigen charme en interessante kenmerken. Budel-Schoot staat bekend om de sterke gemeenschapszin. Lokale inwoners zijn vaak betrokken bij verschillende sociale activiteiten en verenigingen, wat bijdraagt aan een hechte gemeenschap.

De dorpsomgeving is omringd door prachtige natuur. Er zijn mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in de nabijgelegen natuurgebieden, wat het dorp aantrekkelijk maakt voor natuurliefhebbers.

Net als veel andere plaatsen in Noord-Brabant viert Budel-Schoot uitbundig carnaval. In deze periode komt de lokale bevolking samen om te genieten van kleurrijke optochten, feesten en traditionele carnavalsmuziek.

Budel-Schoot organiseert regelmatig lokale evenementen en festiviteiten. Deze kunnen variëren van markten tot sportevenementen en dragen bij aan een levendige sfeer in het dorp.


Hoe ziet de woning eruit?

Deze leuke woning beschikt over maar liefst vier kamers. Waaronder uiteraard een heerlijke woonkamer waar je na een dag hard werken kunt relaxen. Heb je groene vingers? Dat komt goed uit want ook een grote achtertuin is part of the deal. Verder is deze woning van alle gemakken voorzien en parkeren doe je makkelijk voor de deur.

Wat zijn de kosten om hier te wonen?

Je krijgt van ons een bruikleenovereenkomst. De vergoeding van deze woning bedraagt € 100,- per maand. Ga je samen met iemand wonen dan betaal je € 75,- per persoon per maand. Deze prijs is exclusief gas, water en elektriciteit. Daarnaast betaal je maandelijks € 1,91 aan het glas en gotenfonds.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod