Capelle aan den IJssel

kamer antikraak

Zevensprong

Samenvatting

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Capelle aan den IJssel In Capelle aan den IJssel beheren wij dit voormalige schoolgebouw. Deze locatie… Meer informatie ↓
€ 290,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1984
m2
50
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel beheren wij dit voormalige schoolgebouw. Deze locatie biedt nu betaalbare woonruimtes aan op basis van antikraak.

De ligging en bereikbaarheid van Capelle aan den IJssel

De Zevensprong is gelegen in een rustige wijk aan de rand van Rotterdam, op enkele minuten loopafstand vind je het winkelcentrum en Woonmall Alexandrium. Hier kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Ook vind je er kledingwinkels, een sportschool en eetgelegenheden.
Reis je vaak met het openbaar vervoer? Dan zit je op deze locatie goed. Op 5 minuten loopafstand vind je het metrostation en de bus. Ook met de auto kun je snel op weg. Binnen 3 minuten zit je al op de A16. Oh en je auto kun je gemakkelijk gratis voor de deur parkeren, wel zo handig!

Hoe zien de woonruimtes in Capelle aan den IJssel eruit?

In dit project hebben wij verschillende ruimtes beschikbaar. Omdat de locatie voorheen een basisschool was, dienen de klaslokalen nu als woonruimtes. De oppervlaktes van de lokalen zijn ongeveer 50 m².

Wat kost wonen in Capelle aan den IJssel bij Gapph?

Je krijgt van ons een woonruimte op basis van een bruikleenovereenkomst. Je hebt al een ruimte in dit pand vanaf € 290,- per maand. Dit is inclusief gas, water en licht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod