Antikraak Delft

woning antikraak

Oude Delft

Samenvatting

Wil jij graag midden in het centrum van Delft wonen? En ben je bereid om op een monumentaal pand te… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1450
m2
100
kamers
6

Meer informatie

Wil jij graag midden in het centrum van Delft wonen? En ben je bereid om op een monumentaal pand te passen? Dan is dit aanbod speciaal voor jou!

Wij zijn op zeer korte termijn op zoek naar een liefhebber die in dit prachtige, grote, monumentale pand wil gaan wonen. De woonruimte beschikt over meerdere slaapkamers, een woonkamer, een grote keuken, een badkamer en apart toilet. Ook is vrijwel de gehele woonruimte voorzien van raam- en vloerbekleding.

Gapph VastgoedbeheerDe stad Delft

Over de woonomgeving

Delft is gelegen in de provincie Zuid-Holland en ligt tussen Den Haag en Rotterdam. Dit monumentaal woonhuis is gelegen in hartje Delft. Wat betekent dat diverse bushaltes op enkele minuten loopafstand zijn. Ook is het station van Delft te bereiken in nog geen 10 minuten lopen of 4 minuutjes met de fiets. Vanaf het station kun je naar de dichtbijgelegen steden Den Haag of Rotterdam. Een auto is in dit geval niet heel handig want alles in het centrum is betaald parkeren, daarom is een fiets aan te raden!

In Delft is er voor iedereen wel wat te doen. Ga bijvoorbeeld een dagje shoppen of ga wat eten en drinken in een van de vele gelegenheden die Delft je te bieden heeft. Ook is de ingang van de woning pal naast Museum Prinsenhof Delft, het is immers nooit te laat om meer over jouw stad te leren!

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

De voorkeur voor deze woning gaat uit naar 2 personen die hier willen samenwonen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod