Kamer antikraak Den Bosch

Helaas!
Deze antikraakkamer is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Den Bosch wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Grijp nu je kans om een kamer te bemachtigen in het oergezellige ‘s-Hertogenbosch met zijn vele oude winkelstraten vol boetiekjes,… Meer informatie ↓
€ 295,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1990
m2
12
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Grijp nu je kans om een kamer te bemachtigen in het oergezellige ‘s-Hertogenbosch met zijn vele oude winkelstraten vol boetiekjes, sfeervolle restaurants en prachtige musea. Wie weet ben jij degene die zich binnenkort regelmatig op het terras bevindt met een heerlijke Bossche Bol!

Over de kamer

De beschikbare kamer bevindt zich in een voormalig kinderdagverblijf in de wijk Maaspoort. De kamer zelf is ongeveer 12 vierkante meter. Hiernaast zijn er een algemene ruimtes in het pand waar je gezellig met je huisgenoten kunt gaan zitten. De keuken en sanitaire voorzieningen deel je met jouw huisgenoten. Op het terrasgedeelte van de achtertuin kun je lekker een frisse neus halen. Jouw fiets kan opgeborgen worden in de grote overdekte fietsenstalling. En aan parkeerplekken is er voor het pand geen gebrek. 

Over de leefomgeving

Het voormalig kinderdagverblijf ligt in de rustige wijk Maaspoort. Vanaf het pand bereik je op loopafstand winkelcentrum Lokerenpassage. Hier vind je verschillende winkels en supermarkten, zoals de bloemist, de bakker, drogisterij en alles wat je nodig hebt in je nabije omgeving. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan het altijd gezellige bowling- en partycentrum Maaspoort, wat zich op loopafstand bevindt van de beschikbare kamer. De Bourgondische Bossche binnenstad kun je met de bus en met de auto gemakkelijk bereiken. Bushaltes vind je binnen enkele minuten lopen vanaf de woonruimte. Er zijn voor de deur voldoende parkeerplaatsen om je auto te parkeren. Op loopafstand van de woning vind je de bijzondere 'buitenaardse' Bolwoningen, deze werden eind 1970 ontworpen door kunstenaar Dries Kreijkamp.

Gapph Vastgoedbeheer's-Hertogenbosch van Boven

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer geldt dat je er kunt wonen voor slechts € 295,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra! Je betaalt geen servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Wonen in 's-Hertogenbosch

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

Gapph VastgoedbeheerDen Bosch vanuit de lucht

Uitgelicht aanbod