Antikraak Den Haag

kamer antikraak

Badhuisweg

Samenvatting

In dit prachtig monumentale pand, gebouwd rond 1907, is nu een kamer vrij. Je beschikt er over een eigen kamer en… Meer informatie ↓
€ 271,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1907
m2
24
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In dit prachtig monumentale pand, gebouwd rond 1907, is nu een kamer vrij. Je beschikt er over een eigen kamer en over een gezamenlijke keuken en sanitaire voorzieningen. Het pand ligt op minder dan twee kilometer van het strand van Scheveningen. In de omgeving kom je veel groen tegen, aangezien de woning tegen de Scheveningse Bosjes (park) ligt. 

LOCATIE

Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag. De badplaats trekt in de zomer veel toerisme, maar is ook uitermate bekend om het Kurhaus, het Circustheater, Sea Life en De Pier van Scheveningen. In de nabije omgeving bevinden zich meerdere ambassadegebouwen. 
Geen auto? De bushaltes bevinden zich om de hoek. Daarnaast ligt Den Haag CS slechts 15 minuten verwijderd van de woonruimte en zijn de tramhaltes slechts één straat verderop. 


Gapph VastgoedbeheerDen Haag

MAANDELIJKSE KOSTEN

Voor deze kamer betaal je slechts € 271,00 per maand inclusief gas, water en elektra. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod