Woning antikraak Doetinchem

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Doetinchem wel!
Meer info

Samenvatting

Gezocht: twee nieuwe bewoners in Doetichem! Ben jij op zoek naar gave woonruimte? Dan is dit een uitzonderlijke kans! Een… Meer informatie ↓
€ 75,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1908
m2
137
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder

Meer informatie

Gezocht: twee nieuwe bewoners in Doetichem!

Ben jij op zoek naar gave woonruimte? Dan is dit een uitzonderlijke kans! Een mooie vrijstaande woning, omringd door veel natuur.

Voor deze woning zoeken wij twee personen.

Hoe ziet deze woning eruit?

Aan ruimte geen gebrek: de gehele woning is maar liefst 137 m². Je hebt vier ruime slaapkamers tot je beschikking. Heb je er maar één of twee nodig? Dan kun je de overige gebruiken als kantoor en/of sportruimte.

Ook heeft de woning uiteraard een knusse woonkamer, badkamer en een ruime keuken waar je uitgebreid zou kunnen kokkerellen.

Maar dat is nog niet alles! Deze woning beschikt over een ruime tuin en zolder met eindeloze mogelijkheden. Het is de perfecte plek om te ontspannen en terug te trekken. 

De ligging van de woning

De woning is omgeven door een grote tuin met veel natuur en ligt aan de rand van de stad. Dit wil echter niet zeggen dat alle voorzieningen op grote afstand liggen, in tegendeel. Op enkele minuten fietsafstand ben je zo bij de dichtsbijzijnde supermarkt.

Ook zijn er verschillende restaurants te vinden nabij de woning. 

Heb je een auto? Dan heb je geluk: er is eigen parkeergelegenheid bij de woning. Voor fietsbezitters is er zeker ook genoeg plek om die te kunnen stallen. 

Openbaar vervoer in Doetinchem

Heb jij geen auto? Op slechts 8 minuten fietsen kom je al bij een treinstation en bushalte, ideaal om makkelijk van en naar werk te gaan. Ook kun je zo onder moeite een dagje weg.

Hier kun je Doetinchem zelf bekijken:

Gapph VastgoedbeheerDoetinchem vanuit de lucht

Wat kun je doen in Doetichem?

Doetinchem is een gemeente en woonplaats in de provincie Gelderland. Omdat de Leerinkstraat in een prettige woonwijk ligt, zal je geen last hebben van drukte. Ben je toe aan een dagje onder de mensen? Het centrum van Doetinchem ligt op slechts zeven minuten fietsen van de woning. Daar sta je dus zo! The best of both worlds, zullen we maar zeggen.

Het centrum van de stad Doetinchem

In het gezellige centrum van de Doetinchem valt meer dan genoeg te beleven. De stad beschikt over veel verschillende winkels waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Ook aan restaurants, brasseries en terrassen geen gebrek! Zo kun je op veel plekken neervallen voor een heerlijke maaltijd of gewoon voor een borrel.

Wat zijn de kosten om hier te kunnen wonen?

Belangrijk om te weten:

Bij deze antikraakwoning zoeken wij twee personen.

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 75,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra. Een koopje dus.


Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod