Kamer antikraak Doetinchem

Helaas!
Deze antikraakkamer is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Doetinchem wel!
Meer info

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Doetinchem In dit voormalige woon-zorgcentrum krijgen wij meerdere appartementen beschikbaar. Ben jij op zoek naar een… Meer informatie ↓
€ 300,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1984
m2
35
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Doetinchem

In dit voormalige woon-zorgcentrum krijgen wij meerdere appartementen beschikbaar. Ben jij op zoek naar een fijne plek om te wonen? Ben je sociaal ingesteld en vind je het leuk samen met andere bewoners zorg te dragen voor deze locatie?

Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Wonen in Doetinchem

Dit pand ligt in een rustige en groene woonwijk, populair vanwege de velen voorzieningen. In de buurt vind je supermarkten, een kapper en sportfaciliteiten. Doetinchem staat bekend om zijn groene omgeving. Er zijn ook hier verschillende parken en groengebieden in de buurt waar bewoners kunnen wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Het nabijgelegen park De Koekendaal biedt een mooie plek voor ontspanning. Het centrum van Doetinchem, met een breder scala aan winkels, restaurants, en cafés, ligt op korte afstand en is gemakkelijk bereikbaar.

De ligging en bereikbaarheid van Doetinchem

Binnen twee minuten wandel je naar station Huet waar je de bus naar andere delen van de stad pakt, of doorreist naar station Doetinchem. Jouw toekomstige woonruimte is ook goed bereikbaar met de auto, er zijn goede verbindingen naar het centrum van Doetinchem en omliggende steden. Parkeren doe je makkelijk en gratis voor de deur.

Meer over wonen in Doetinchem

Doetinchem is een charmante stad in de Achterhoek. De stad biedt gezellige woonwijken, uitstekende voorzieningen en goede bereikbaarheid. Voor natuurliefhebbers zijn de Kruisbergse Bossen en Hof van Hoenlo perfect voor wandelingen en fietstochten. Cultuurliefhebbers kunnen genieten van voorstellingen in Schouwburg Amphion en kunstexposities in Het Arsenaal. Evenementen en festivals, zoals de Doetinchemse Kermis, zorgen voor gezelligheid. Er is altijd iets te doen in Doetinchem.

Tot rust komen in de natuur? Dat kan ook!

De Kruisbergse Bossen vormen een prachtig natuurgebied met diverse wandel- en fietspaden. Ideaal voor een ontspannen wandeling of sportieve fietstocht, de goed gemarkeerde paden variëren in lengte en moeilijkheidsgraad. Je kunt hier eekhoorns, reeën en verschillende vogelsoorten spotten. Bovendien zijn er leuke picknickplekken, perfect voor een dagje uit met gezin of vrienden.

Kijk je mee?Hoe ziet het pand eruit?

Als je hier komt wonen, krijg je een eigen ruimte met een woon-/slaapkamer, een toilet en een klein keukenblok. De douche deel je met 1 medebewoner. Het appartement heeft een totale oppervlakte van ongeveer 35 m². Voor uitgebreid koken kun je gebruikmaken van de grote gezamenlijke keuken. Er is ook een gemeenschappelijke huiskamer, ideaal voor gezellige avonden met spelletjes of ontspanning.

Tips voor een gezellige woon- en slaapkamer

Gebruik open scheidingswanden zoals boekenkasten of kamerschermen om de ruimte te verdelen zonder het open gevoel te verliezen. Kies voor multifunctionele meubels, zoals een slaapbank, bed met opberglades of een eettafel die ook als bureau kan dienen. Lichte kleuren laten de ruimte groter lijken, terwijl warme tinten voor een knusse sfeer zorgen. Voeg kussens, plaids en tapijten toe voor extra gezelligheid en varieer in texturen.

Optimaliseer de opbergruimte met bedlades, wandplanken en opbergdozen. Maak gebruik van de hoogte met hoge kasten en planken. Persoonlijke items zoals foto’s, kunstwerken en souvenirs geven de ruimte een eigen touch, en last but not least: Groen! Planten brengen leven en frisse lucht.

Met deze tips kun je je voormalige zorgappartement transformeren in een knusse en functionele woon- en slaapkamer!

Wat betaal je voor deze Gapph woonruimte in Doetinchem?

Voor dit appartement betaal je maandelijks een huurprijs van € 300,- en dat is inclusief gas, water en licht. Dat is met recht wonen voor een prikkie!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod