Woning antikraak Doetinchem

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Doetinchem wel!
Meer info

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Doetinchem Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige Doetinchem hebben wij per… Meer informatie ↓
€ 150,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1923
m2
90
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Doetinchem

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige Doetinchem hebben wij per direct deze woning beschikbaar. En goed nieuws, regelmatig komen er nieuwe woningen beschikbaar.
Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Wonen in Doetinchem

Deze woning bevindt zich in een rustige, groene woonwijk met veel voorzieningen. In de buurt vind je supermarkten, een kapper en sportfaciliteiten. Doetinchem staat bekend om zijn groene omgeving, met diverse parken en natuurgebieden voor wandelen, fietsen en ontspanning. Het nabijgelegen park De Koekendaal is een mooie plek om tot rust te komen. Het centrum van Doetinchem, met een breed aanbod aan winkels, restaurants en cafés, ligt op korte afstand en is gemakkelijk bereikbaar.

De ligging en bereikbaarheid van Doetinchem

Binnen een paar minuten wandel je naar het station van Doetinchem, waar je gemakkelijk naar andere steden kunt reizen. Jouw toekomstige woonruimte is ook goed bereikbaar met de auto, met goede verbindingen naar het centrum van Doetinchem en omliggende steden. Parkeren doe je heel luxe op je eigen oprit.

Meer over wonen in Doetinchem

Doetinchem is een charmante stad in de Achterhoek. De stad biedt gezellige woonwijken, uitstekende voorzieningen en goede bereikbaarheid. Voor natuurliefhebbers zijn de Kruisbergse Bossen en Hof van Hoenlo perfect voor wandelingen en fietstochten. Cultuurliefhebbers kunnen genieten van voorstellingen in Schouwburg Amphion en kunstexposities in Het Arsenaal. Evenementen en festivals, zoals de Doetinchemse Kermis, zorgen voor gezelligheid. Er is altijd iets te doen in Doetinchem.

Tot rust komen in de natuur? Dat kan ook!

De Kruisbergse Bossen vormen een prachtig natuurgebied met diverse wandel- en fietspaden. Ideaal voor een ontspannen wandeling of sportieve fietstocht, de goed gemarkeerde paden variëren in lengte en moeilijkheidsgraad. Je kunt hier eekhoorns, reeën en verschillende vogelsoorten spotten. Bovendien zijn er leuke picknickplekken, perfect voor een dagje uit met gezin of vrienden.

Kijk je mee?Hoe ziet jouw toekomstige plekje eruit?

De woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 90 m², waardoor je volop ruimte hebt. Er zijn meerdere slaapkamers, een keuken, badkamer en schuur. In de achtertuin kun je heerlijk genieten van warme zomerdagen, perfect voor een BBQ of een drankje in de zon.

Wat betaal je voor deze Gapph woonruimte in Doetinchem?

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 125,- per persoon, per maand. Deze bedragen zijn exclusief gas, water en elektra. Ook wordt er een maandelijks bedrag van € 5,40 aan servicekosten in rekening gebracht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod