Antikraak Dronten

woning antikraak

Rendierweg

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Dronten Ben jij op zoek naar een tijdelijke woning in Dronten? En ben jij een natuurliefhebber… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
m2
151
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Dronten

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woning in Dronten? En ben jij een natuurliefhebber die graag in een rustige omgeving woont? Dan wil je hier zeker wonen!

De ligging en bereikbaarheid van Dronten

De woning is gelegen in een rustige omgeving van Dronten, in de buurt Buitengebied Dronten. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in het centrum van Dronten. Hier rijd je met de auto in 5 minuten naartoe. Ben je afhankelijk van het openbaar vervoer? Ook dat is geen probleem want met minder dan 4 minuten lopen sta je bij de bushalte. 

Over Dronten

Het centrum van Dronten biedt verschillende winkels, restaurants en andere voorzieningen. In de omgeving van Dronten vind je het Veluwemeer en het Drontermeer. Deze meren bieden mogelijkheden voor watersport en ontspanning. 

Ook kun je in dit gebied een mooie wandeling of fietstocht maken. Maak bijvoorbeeld een wandeling door Harderbos. Harderbos behoort met Harderbroek en Kievitslanden tot de meest gevarieerde natuurgebieden in Flevoland. Op loopafstand van elkaar vind je hier bos naast ruige moerassen, bloemrijk grasland en vogelrijke plassen.

Dronten organiseert verschillende evenementen gedurende het jaar, waaronder festivals, markten en lokale feesten. 

Walibi Holland

Vlakbij heb je ook nog Walibi Holland: hét pretpark voor echte waaghalzen! Naast dit geweldige attractiepark is er ook een indoor skibaan met een zogenaamde 'eindeloze piste', een ideale oefenbaan voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders. Voor ieder wat wils!

Kijk je mee?
Hoe ziet de woning in Dronten eruit?

Deze fraaie en ruime woning ligt aan een lange, landelijke weg. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 151 m² en heeft een ruime woonkamer met een prachtige openhaard, meerdere slaapkamers en een zolder. Ook is er een grote tuin bij de woonruimte aanwezig. De tuin heeft een mooi overdekte veranda waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Of in de ochtend de vogels kunt horen fluiten onder het genot van een kopje koffie. De nieuwe bewoner(s) moeten de tuin goed bijhouden dus je groene vingers komen hier zeker van pas!
Heb je een auto? Dan kun je deze bij de woning parkeren.

Wat kost wonen in Dronten bij Gapph?

Je krijgt van ons een bruikleenovereenkomst. Maandelijks betaal je een bedrag van € 100,-. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod