Antikraak Ede

woning antikraak

Rijksweg

Samenvatting

Oude karakteristieke boerderij Dit is een unieke kans. Onze huidige bewoner zal gaan verhuizen en daarom komt deze historische boerderij… Meer informatie ↓
€ 150,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1940
m2
75
kamers
0
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Open haard

Meer informatie

Oude karakteristieke boerderij

Dit is een unieke kans. Onze huidige bewoner zal gaan verhuizen en daarom komt deze historische boerderij beschikbaar.

Het is een unieke kans om hier te wonen en we zoeken dan ook een bijzonder goede kandidaat voor dit project. Het is nogal wat ruimte die je in beheer krijgt.

Hoe ziet de boerderij eruit

De boerderij is al oud en bijzonder groot en daarom hebben we wel een gedeelte afgesloten waardoor enkel de benedenverdieping te gebruiken is. Vandaar de de woonoppervlakte vrij beperkt lijkt ten opzichte van het gebouw. Mocht je hier komen te wonen, dan heb je wel een woonkamer van 40 m² en een aangesloten slaapkamer die door middel van schuifdeuren kan worden afgesloten. Het hele perceel is ongeveer 250m² groot.

De vloeren bestaan uit houten planken. Het is dus aan te raden hier een kleed, of stuk zeil overheen te leggen voor wat meer wooncomfort.

Verder beschikt het pand over een badkamer, een grote keuken en een toilet in een aparte ruimte. En last but not least... je hebt een zee van ruimte om je woning heen, met een prachtig weids uitzicht!

De ligging van de boerderij in Ede

De boerderij is gelegen tussen Ede en Veenendaal. Het is omgeven door veel akkerland en staat tussen een aantal hoge bomen in. Je kunt hier met de autosnelweg makkelijk komen via rijksweg A30 die Barneveld met Ede verbindt. Je auto kun je parkeren op het terrein zelf, want daar is voldoende ruimte aanwezig.

Er is een doorgaande verbinding aan de voorzijde van de boerderij zodat je makkelijk naar Ede zelf kunt voor je dagelijkse boodschappen. Heb je zelf geen auto? De bushalte ligt op 500 meter van je huis. Dus je kunt altijd met het openbaar vervoer je reis inplannen.

Geschiedenis

De boerderij maakt zelf groot deel uit van het verzet in Ede tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het pand is in die tijd twee maal verwoest door brand en weer opgebouwd. De laatste keer werd het pand op oudjaarsdag 1944 in brand gestoken als waarschuwing aan het verzet. De oorspronkelijke bouw stamt dus van net na de Tweede Wereldoorlog, toen de bevrijding in Nederland een feit was.

Wat kost het om te wonen in deze boerderij

Zoals gezegd moet je een beetje van het avontuur houden om deze plek van jou te maken. Bij antikraak is het altijd onduidelijk hoe lang het beheer door ons gaat duren. Dat kan een maand zijn maar ook vele jaren duren. Hou daar dus rekening mee. Daar staat tegenover dat je slechts een onkostenvergoeding betaalt voor het gebruik van € 150,- per maand. Bij twee bewoners betaal je € 100,- per maand per persoon. Dit bedrag is exclusief gas/water/elektra. Onvoorstelbaar goedkoop dus voor een vrijstaande boerderij!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod