Antikraak Geertruidenberg

woning antikraak

Zoutmanstraat

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Geertruidenberg We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in… Meer informatie ↓
€ 192,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
9000
m2
80
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Geertruidenberg

We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Geertruidenberg. Er komt een leuke eengezinswoningen beschikbaar op loopafstand van het historisch centrum.

Over de woning

Deze woning heeft ongeveer 80 m² woonoppervlakte en maar liefst 3 kamers en een zolderkamer. Ruimte genoeg dus! Als bewoner kun jij van de lente en zomer lekker in de tuin genieten van het zonnetje.

De ligging en bereikbaarheid van Geertruidenberg

De woning is gelegen in een rustige, fijne woonwijk. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in het gezellige, historisch centrum. Verder kun je kunt met de bus via Oosterhout naar Breda. Lijn 326 van Arriva rijdt over het algemeen tweemaal per uur. Een dorp verderop (Raamsdonksveer) is tevens het dorp dat ligt naast Knooppunt Hooipolder wat de kruising is van de A27 (Breda naar Utrecht) en de A59 (Knooppunt Zonzeel bij Breda tot Den Bosch en Oss). Dus hoewel niet direct gelegen aan een snelweg kom je snel op je plek van bestemming.

Geertruidenberg en Raamsdonksveer vanuit de lucht

Hier kun je zien hoe de omgeving en de dorpen eruit zien vanuit een prachtig luchtperspectief:
Gapph VastgoedbeheerGeertruidenberg & Raamsdonksveer vanuit de lucht

Wat kost wonen in Geertruidenberg bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van bruikleen. Je betaalt maandelijks een vergoeding van € 192. Dit is exclusief gas, water en elektra. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod