Antikraak Geertruidenberg

woning antikraak

Dulderpark

Samenvatting

Appartement in Geertruidenberg Ben jij op zoek naar een fijn plekje om te wonen in Geertruidenberg? Binnenkort krijgen wij weer een… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1958
m2
60
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Appartement in Geertruidenberg

Ben jij op zoek naar een fijn plekje om te wonen in Geertruidenberg? Binnenkort krijgen wij weer een leuke plek beschikbaar. Interesse? Reageer dan nu via jouw persoonlijke Gapph account.

Indeling van het appartement

Het appartement biedt een ruime woonkamer met aangrenzend een keukenblok. Elk appartement beschikt over een slaapkamer, een badkamer en een apart toilet. Daarnaast hebben bewoners ook toegang tot een balkon dat vanuit de woonkamer bereikbaar is. In totaal biedt het appartement ongeveer 60 vierkante meter aan comfortabele leefruimte.

Voor de deur parkeren is een fluitje van een cent. Dit appartement ligt in een rustige woonwijk, omringd door een gezellig pleintje. Op een steenworp afstand vind je alle winkels die je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen, perfect bereikbaar met de fiets.

Bereikbaarheid in Geertruidenberg

Je kunt met de bus via Oosterhout naar Breda. Lijn 326 van Arriva rijdt over het algemeen twee maal per uur. Een dorp verderop (Raamsdonksveer) is tevens het dorp dat ligt naast Knooppunt Hooipolder wat de kruising is van de A27 (Breda naar Utrecht) en de A59 (Knooppunt Zonzeel bij Breda tot Den Bosch en Oss). Dus hoewel niet direct gelegen aan een snelweg kom je snel op je plek van bestemming.

Geertruidenberg en Raamsdonksveer vanuit de lucht

Hier kun je zien hoe de omgeving en de dorpen eruit zien vanuit een prachtig luchtperspectief:

Gapph VastgoedbeheerGeertruidenberg & Raamsdonksveer vanuit de lucht

Wat kost wonen in Geertruidenberg?

Je betaalt voor dit tijdelijke appartement slechts € 100,- per maand per persoon. Je krijgt van ons een bruikleenovereenkomst. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod