Antikraak Grootebroek

woning antikraak

Schaperstraat

Samenvatting

Over deze woning In Grootebroek heeft Interveste deze vrijstaande woning ter beschikking. De woning beschikt over een woonkamer, meerdere slaapkamers,… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
m2
103
kamers
6
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Over deze woning

In Grootebroek heeft Interveste deze vrijstaande woning ter beschikking. De woning beschikt over een woonkamer, meerdere slaapkamers, een keuken, badkamer met toilet en er is ook een berging aanwezig. Je krijgt dus een zee aan ruimte helemaal voor jezelf! Ook krijg je de beschikking tot je eigen tuin. De tuin kan nog een opknapbeurt gebruiken, dus we zijn op zoek naar nieuwe bewoners met 'groene vingers'.

Op een steenworp afstand van de woning vind je alles wat je nodig hebt. Zo bevinden zich zowel de bushalte als het treinstation zich op 3 minuten afstand (te voet). Wat dus ideaal is om uit te wijken naar omliggende plaatsen zoals Bovenkarspel, Lutjebroek, Enkhuizen en Hoorn.

Over Grootebroek

Grootebroek is onderdeel van de Gemeente Stede Broec, wat zich op zijn beurt bevindt in de provincie Noord-Holland. De locatie is gelegen nabij het IJsselmeer en Markermeer. In Grootebroek vind je alle benodigde voorzieningen zoals een bakker, verschillende supermarkten, restaurants, etc. Verder zijn er ook meerdere sportmogelijkheden in de omgeving.

Gapph VastgoedbeheerGrootebroek en Bovenkarspel

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod