Antikraak Haarlem

woning antikraak

Louis Pasteurstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Haarlem Op zoek naar een woning in Haarlem? Regelmatig krijgen wij hier fijne appartementen beschikbaar! Hoe… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
m2
68
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Haarlem

Op zoek naar een woning in Haarlem? Regelmatig krijgen wij hier fijne appartementen beschikbaar!

Hoe ziet de woonruimte in Haarlem eruit?

Deze leuke woningen bestaan uit 3 kamers, een woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers en een balkon. Alle woningen hebben een oppervlakte van circa 68m².

De ligging en bereikbaarheid van Haarlem

De woningen liggen in fijne woonwijk, vlak bij het centrum van Haarlem. Met de fiets zit je namelijk al in 10 minuutjes in het centrum. Voor een dagelijkse boodschap hoef je niet elke dag naar het centrum, de supermarkt zit namelijk op twee minuten loopafstand.

Ook vind je op 10 minuten loopafstand winkelcentrum Schalkwijk. Heb je een auto? Dan kun je deze gratis parkeren voor de deur. Reis je met het openbaar vervoer? Voor de deur vind je een bushalte aan de Professor Donderslaan.

Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je oudere buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Haarlem via Gapph?

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten bedragen € 100,- per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je € 187,16 per maand aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod