Antikraak Haarlem

woning antikraak

Aart van der Leeuwstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Haarlem Ben jij op zoek naar een woning in Haarlem? Regelmatig krijgen wij hier fijne appartementen… Meer informatie ↓
€ 150,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1957
m2
60
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Haarlem

Ben jij op zoek naar een woning in Haarlem? Regelmatig krijgen wij hier fijne appartementen beschikbaar! Heb je interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Hoe ziet de woonruimte in Haarlem eruit?

Deze leuke woningen hebben drie kamers: een woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers en een balkon. Elke woning heeft een oppervlakte van ongeveer 60m². Een belangrijk detail: de appartementen worden elektrisch verwarmd. Zie jij jezelf hier thuiskomen na een dag hard werken of studeren?

De ligging en bereikbaarheid van Haarlem

De woningen bevinden zich in een gezellige woonwijk, dicht bij het centrum van Haarlem. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te gaan, want het winkelcentrum Marsmanplein ligt op loopafstand.

Heb je een auto? Je kunt deze gratis voor de deur parkeren. Reis je liever met het openbaar vervoer? Bij het winkelcentrum kun je de bus nemen naar bijvoorbeeld het station van Haarlem.

Meer over Haarlem

Het centrum van Haarlem is een charmante en historische plek, bekend om zijn prachtige architectuur en levendige sfeer. Je vindt er pittoreske grachten, gezellige winkelstraten en talloze cafés en restaurants. De Grote Markt, met de imposante Sint-Bavokerk, is het kloppende hart van de stad. Haarlem biedt ook culturele schatten zoals het Teylers Museum en het Frans Hals Museum, waardoor het een ideale bestemming is voor zowel een ontspannen dagje uit als een culturele ontdekkingsreis.

Kijk je even mee?

Wat kost wonen in Haarlem via Gapph?

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten bedragen € 150,- per maand en dit is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je € 5,93 per maand aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod