Antikraak Heemskerk

woning antikraak

Beatrix van Dongenstraat

Samenvatting

Over deze woning Deze te leuke eengezinswoning in Heemskerk is een buitenkansje. Waarom? Je hebt zeeën van ruimte! De woning… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1963
m2
98
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Over deze woning

Deze te leuke eengezinswoning in Heemskerk is een buitenkansje. Waarom? Je hebt zeeën van ruimte! De woning heeft maar liefst 98 vierkante meter woonoppervlak en beschikt daarmee over een ruime woonkamer, een keuken en het toilet. Op de eerste verdieping vind je meerdere slaapkamers, de badkamer en een vlizotrap naar de ruime zolder.

Voor- en achtertuin

Niet te vergeten heeft de woning zowel een voor- als achtertuin en ook deze zijn altijd goed onderhouden en groot. Je kunt hier dus perfect op je tuinstel buiten zitten in de zomer. Omdat aan deze royale woning niks ontbreekt, vind je achter in de tuin ook een schuurtje waar je jouw fiets en gereedschapskoffer kunt parkeren.

Bovendien is er in de straat voldoende parkeergelegenheid aanwezig, zodat je de auto voor de deur kunt parkeren.

Over de woonomgeving

Wonen in Heemskerk is leuk! Heemskerk ligt in de provincie Noord-Holland, vlakbij de grote steden Haarlem en Amsterdam en heeft een super leuk centrum waar je alle gemakken van een grote stad vindt, maar dan iets knusser. Het centrum van Heemskerk is op loopafstand te bereiken. Je kunt hier goed terecht voor al je dagelijkse boodschappen of een bezoekje aan de verse markt, die eens in de week gegeven wordt.

Gezelligheid

Buiten de dagelijkse benodigdheden kun je in Heemskerk ook zeker terecht voor gezelligheid. Het dorp kent sfeer en je hebt er verschillende restaurants en terrassen waar je terecht kunt voor een borrel of een maaltijd. De keuze is reuze!

Er valt ook nog genoeg te doen in de omgeving van Heemskerk. Zo ligt Wijk aan Zij op slechts een kwartiertje afstand en kun je daar heerlijk uitwaaien langs het mooie strand. Ook de Kasteeltuinen in het park Assumburg zijn een goede een aanrader voor iedereen die de natuur waardeert.

Bereikbaarheid van Heemskerk

Heemskerk is een erg toegankelijk dorp en ligt op prima afstand van grote steden zoals Haarlem en Amsterdam.

De eerste bushalte ligt om de hoek en is maar een enkele minuut lopen. Het treinstation van Heemskerk ligt op 10 minuutjes fietsen. Hier kun je rechtstreeks de trein pakken naar Amsterdam Centraal. Natuurlijk zijn de uitvalswegen ook erg dichtbij en zo bereik je binnen enkele minuten de A22 en A59.

Gapph VastgoedbeheerHeemskerk

Maandelijkse kosten

Wil jij hier graag wonen? Dat snappen we helemaal. Hierbij geven we je graag wat praktische informatie:

Je woont hier tegen een bruikleenvergoeding van slechts € 140,- per maand per persoon als je hier samen gaat wonen. Alleen wonen zou kunnen voor € 210,- per maand.
Aan servicekosten betaal je maandelijks een bijkomend bedrag van € 3,35.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod