Antikraak Heemskerk

woning antikraak

Van Lennepstraat

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Heemskerk Regelamatig krijgen wij leuke en betaalbare woningen beschikbaar in Heemskerk! Over deze woningen Op loopafstand van… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
m2
72
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Heemskerk

Regelamatig krijgen wij leuke en betaalbare woningen beschikbaar in Heemskerk!

Over deze woningen

Op loopafstand van het centrum van Heemskerk bevinden zich deze leuke vierkamerappartementen. Je hebt hier echt zeeën van ruimte tot je beschikking. Een van de drie slaapkamers zou met gemak omgetoverd kunnen worden naar kantoor of hobbykamer.

Wil je hier alleen wonen? Dan kan je een 2e slaapkamer ook nog gebruiken als inloopkast. Ook heb je een badkamer en los toilet grenzend aan de hal.

De grote woonkamer loopt over in een open keuken. Vanuit de woonkamer en een van de slaapkamers kun je ook nog het balkon betreden waar je lekker over de straten van Heemskerk uit kan kijken.

Parkeren kan zowel aan de voor- als achterkant van de flat.

Over de woonomgeving

Het centrum van Heemskerk bevindt zich binnen loopafstand vanaf de woonruimte. Hier kun je de dagelijkse boodschappen doen of op een terrasje genieten van een hapje en een drankje.

De woning is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte vind je om de hoek en het treinstation op 10 minuten fietsafstand. Vanaf het station heb je een rechtstreekse verbinding met bijvoorbeeld Amsterdam Centraal.

Gapph VastgoedbeheerPortret van Heemskerk


De snelweg A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken. Het strand van Wijk aan Zee bereik je met de auto binnen een kwartier. Maar dichterbij huis vind je ook de Kasteeltuinen in het park Assumburg. Zeker een aanrader voor iedereen die van wandelen houdt en de natuur wil bewonderen.

Wat kost wonen in Heemskerk via Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van bruikleen. Maandelijks betaal je €100 aan vergoeding. Ga je met zijn tweeën wonen? Dan betaal je €75 per persoon. Daarnaast betaal je nog €90 aan servicekosten per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod