Antikraak Heemskerk

woning antikraak

Dirk van der Leckstraat

Samenvatting

Antikraakwonen in eengezinswoning Heemskerk Binnenkort komt er een mooie eengezinswoning beschikbaar voor antikraakbewoning! Het is een ruime woning van zeker… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1963
m2
96
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder
  •   Open haard

Meer informatie

Antikraakwonen in eengezinswoning Heemskerk

Binnenkort komt er een mooie eengezinswoning beschikbaar voor antikraakbewoning! Het is een ruime woning van zeker 96 vierkante meter. De woning ligt in een mooie, rustige wijk van Heemskerk op loopafstand van klein parkje. 

Hoe ziet de woning in Heemskerk eruit? 

Wanneer je via de voortuin de woning binnenkomt, loop je vanuit de hal de woonkamer binnen. De woonkamer van deze woning heeft een flinke raampartij waardoor je overgoten wordt met daglicht. De keuken bevindt zich naast de woonkamer en op de eerste verdieping vind je het toilet en drie slaapkamers. Wil je graag nog wat extra spullen opbergen? Dat kan! De woning beschikt namelijk over een vlizozolder. 

Vanaf de keuken betreed je de grote achtertuin. Hier heb je een terras waar je jouw tuinset op kan zetten. Achter in de tuin vind je ook nog een schuurtje waar je jouw BBQ, tuinkussens en fiets kwijt kunt.

Wat kun je in Heemskerk doen?

Het centrum van Heemskerk is zeker een bezoekje waard en ligt op loopafstand van de woning. Zo vind je hier diverse brasseries en restaurants, waar je kunt genieten van een lekkere lunch. Naast lekker eten vind je in het centrum van Heemskerk ook de supermarkt en andere winkels, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen.

Ook zijn de Kasteeltuinen in het park Assumburg zeker een aanrader voor iedereen die van wandelen houdt en de natuur wilt bewonderen.

Een eerste impressie van Heemskerk

Heb je liever alvast een impressie van Heemskerk? Dat snappen we! Bekijk de beelden hieronder om achter de mooie schoonheid van Heemskerk te komen.

Gapph VastgoedbeheerHeemskerk

Weekmarkt in Heemskerk

Ook kent Heemskerk een weekmarkt, die iedere vrijdag terugkomt. De markt wordt gehouden in het dorpshart van het centrum. Hier koop je verse en streekgebonden producten. 

Uitwaaien aan zee

Op een kwartiertje rijden vanaf Heemskerk ligt het dorpje Wijk aan Zee. Hier kun je een bezoekje brengen aan de Nederlandse Noordzee en een heerlijke wandeling maken langs de kust. 

De ligging van de woning

In Heemskerk ben je goed bereikbaar met een bushalte om de hoek van de woonruimte. Het treinstation op 10 minuten afstand met de fiets. Vanuit hier kun je rechtstreeks de trein pakken naar Amsterdam Centraal.

De snelweg A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken. Verder is het strand van Wijk aan Zee binnen een kwartier rijden te bereiken. Ook zijn de Kasteeltuinen in het park Assumburg zeker een aanrader voor iedereen die van wandelen houdt en de natuur wilt bewonderen.

Wat kost een eengezinswoning in Heemskerk via Interveste?

Deze woning komt beschikbaar op op basis van antikraak. Je woont dus al in deze eengezinswoning voor slechts € 140,- per persoon, per maand. Woon je hier toch liever alleen, dan betaal je maandelijks een bedrag van € 210,-.

Bijkomend betaal je maandelijks een klein bedrag van € 3,35,- aan servicekosten. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod