Antikraak Heemskerk

woning antikraak

Debora Bakelaan

Samenvatting

Compleet appartement in Heemskerk Goed nieuws: Een groot antikraak-appartement in Heemskerk komt beschikbaar. De galerijflat waarin het appartement zich bevindt,… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1967
m2
85
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Compleet appartement in Heemskerk

Goed nieuws: Een groot antikraak-appartement in Heemskerk komt beschikbaar. De galerijflat waarin het appartement zich bevindt, is gebouwd in 1970. Het appartement beschikt over een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, sanitaire voorzieningen, balkon en een bergruimte op de begane grond.

Rondom het complex zijn er voldoende parkeerplekken en er is een fietsenstalling aanwezig.

Voorzieningen en afstanden in Heemskerk

Voorzieningen zoals supermarkten zijn vanaf deze woonplek gemakkelijk te bereiken. Dit kan zowel lopend, per fiets als met de auto. Een grotere winkelpassage bereik je binnen 10 minuten fietsen. Ga bijvoorbeeld naar de groenteboer, visboer of haal een lekker broodje.

Winkelen en (openbaar) vervoer in Heemskerk

Je woont op loopafstand van het centrum van Heemskerk waar je gezellig een dagje kunt winkelen of een hapje eten. Openbaar vervoer zoals bushaltes bereik je lopend binnen enkele minuten en station Heemskerk is op fietsafstand. Snelwegen A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken.

Wat kost het om in dit appartement te wonen?

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 100,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 150,-.
Daarnaast betaal je een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 158,- aan servicekosten. Dit bedrag is inclusief stookkosten en waterverbruik. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verbruik van gas (om te koken) en elektra.

Gapph VastgoedbeheerPortretvanHeemskerk

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod