Antikraak Heemskerk

woning antikraak

Jan van Kuikweg

Samenvatting

Antikraakwoning in Heemskerk heeft een nieuwe bewoner nodig Hoe ziet de woning in Heemskerk eruit? In Heemskerk hebben wij deze… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1963
m2
96
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder
  •   2e toilet

Meer informatie

Antikraakwoning in Heemskerk heeft een nieuwe bewoner nodig

Hoe ziet de woning in Heemskerk eruit?

In Heemskerk hebben wij deze leuke eengezinswoning beschikbaar. Gelegen in een prachtige buurt met voldoende ruimte maakt deze woning ideaal! De woning beschikt over een totaaloppervlak van 96 m².

Deze woning telt maar liefst drie etages. Hierbij een korte rondleiding:

Begane grond

Op de begane grond bevinden zich een riante woonkamer, een nette keuken en een apart toilet. Ook kun je deze zomer heerlijk genieten van een ruime voor- en achtertuin.

De tweede verdieping

De tweede verdieping is voorzien van meerdere slaapkamers en een badkamer, hierdoor is er genoeg ruimte aanwezig.

De derde verdieping

Als dat nog niet genoeg was, heeft de woning een derde verdieping mét een zolderkamer, geschikt om een extra slaapkamer, werkkamer of kledingkamer te creëren. Kortom, genoeg ruimte dus!

De ligging van de woonruimte

Het centrum van Heemskerk is binnen loopafstand vanaf de woonruimte. Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, een drankje drinken of uit eten gaan. Even winkelen kan hier ook; Heemskerk heeft écht de 'must haves' als het aankomt op shoppen..

Uitwaaien aan zee

Wil je heerlijk wil uitwaaien aan zee? Breng dan een bezoekje aan het strand van Wijk aan Zee. Vanaf de woning sta je hier binnen een kwartier rijden met de auto. Ook zijn de kasteeltuinen in het park Assumburg zeker een aanrader voor iedereen die van wandelen houdt en de natuur wilt bewonderen.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid in Heemskerk

Je bent ook makkelijk bereikbaar met een bushalte om de hoek en het treinstation op 10 minuten afstand met de fiets. Hier kun je de trein rechtstreeks pakken naar Amsterdam Centraal. De snelweg A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken.

Maandelijkse kosten

Wil jij hier wonen? Dat kan! De bruikleenvergoeding voor deze woning is € 140,- per maand per persoon. Woon je hier liever alleen? Dan betaal je € 210,- per maand.

Daarnaast betaal je maandelijks een klein bijkomend bedrag aan servicekosten van € 3,35.
Bedragen zijn uiteraard exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod