Heeswijk-Dinther

woning antikraak

Kameren

Samenvatting

Wil jij graag rustig wonen midden in de natuur? En ben je bereid om op een vrijstaande woonboerderij te passen?… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1900
m2
850
kamers
4
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Wil jij graag rustig wonen midden in de natuur? En ben je bereid om op een vrijstaande woonboerderij te passen? Dan is dit aanbod speciaal voor jou!

In het gezellige Heeswijk-Dinther hebben we namelijk een boerderij beschikbaar. Met een zee aan woonruimte kun je in deze boerderij leven als een koning. Je hebt een ruime woonkamer met daarnaast een grote keuken tot je beschikking. De woning is omringd door een mooie tuin en groene weilanden. Kort samengevat: deze boerderij is een plek waar je jouw eigen paleis van zou kunnen maken!

Over de omgeving:

Ondanks dat Heeswijk-Dinther een kleiner dorp is, zijn er genoeg activiteiten in de omgeving.
Houd je van kunst en cultuur? Ga een dagje naar het nabij gelegen kasteel Heeswijk-Dinther of het Airborne monument Bernheze.
Wil je lekker tafelen of borrelen? Bezoek een van de vele brasserieën en restaurants in de buurt.
Trekt de natuur jou meer? Dan is er rondom de boerderij ook voldoende natuur te vinden.
Binnen 15 minuten rijden sta je midden in het centrum van 's-Hertogenbosch. Andere steden kun je makkelijk bereiken door de nabijgelegen n279.Maandelijkse kosten
De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen.

Voor deze unieke woning zijn wij uitsluitend op zoek naar 2 personen die gaan samenwonen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod