Antikraak Heeze

woning antikraak

De Zegge

Samenvatting

Voor wie droomt van wonen in een bosrijke omgeving met alle faciliteiten nog binnen handbereik; we hebben deze schitterende vrijstaande… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1950
m2
765
kamers
7
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Voor wie droomt van wonen in een bosrijke omgeving met alle faciliteiten nog binnen handbereik; we hebben deze schitterende vrijstaande villa nabij Eindhoven in beheer! De woning beschikt over een woonoppervlakte van maar liefst 765m², een tuin en dubbele garage.

LOCATIE
De villa is gelegen in Heeze en bevindt zich op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Geldrop. Diverse uitvalswegen en snelweg A2 zijn eenvoudig en vlot te bereiken.

MAANDELIJKSE KOSTEN

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.


Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod