Antikraak Heiloo

woning antikraak

Ter Coulsterlaan

Samenvatting

Leuk appartement in Heiloo beschikbaar Dit driekamerappartement in Heiloo ligt op 500 meter vanaf Winkelcentrum 't Loo. Het appartement is… Meer informatie ↓
€ 75,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1975
m2
70
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Leuk appartement in Heiloo beschikbaar

Dit driekamerappartement in Heiloo ligt op 500 meter vanaf Winkelcentrum 't Loo. Het appartement is van alle gemakken voorzien, ideaal dus!

Het appartement van binnen en buiten

Deze woonruimte heeft een zeer mooie woonkamer die aansluit op een ruime keuken, die is voorzien van veel opbergruimte. In de twee grote slaapkamers heb je meer dan genoeg ruimte om een flink bed te plaatsen. Uiteraard is de woning ook van sanitaire voorzieningen voorzien.

In de tuin heb je ook nog de beschikking over een schuurtje. Ideaal om je fiets of eventuele (tuin)gereedschap te stallen.

Wonen in Heiloo

Heiloo is een dorp in de provincie Noord-Holland. Het dorp ligt niet ver van de Noordzeekust en het strand loopt geheel door tot ver in het zuiden van Nederland.

Binnen 10 minuten lopen sta je midden in het centrum van Heiloo, waar je goed terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Ook heeft het centrum een compleet winkelcentrum met gezellige restaurants voor een lekkere maaltijd na een dagje shoppen. 

Amsterdam en Alkmaar

De bereikbaarheid van Heiloo is goed. De afstand naar Station Heiloo is slechts 1000 meter. De trein brengt je snel en eenvoudig naar de grote steden Amsterdam of Alkmaar. Mocht je liever met de auto gaan... beide steden zijn ook goed te bereiken via de snelweg die langs Heiloo loopt!

Bekijk het hier:

Gapph VastgoedbeheerHeiloo

Wat kost wonen in Heiloo via Gapph?

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 75,- per persoon/per maand. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 100,- per maand (exclusief gas, water en elektra).

Naast deze kosten wordt er maandelijks een klein bedrag van € 6,40 aan servicekosten gevraagd.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod