Woning antikraak Helmond

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Helmond wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Antikraakwoning in Helmond beschikbaar Hoe ziet de woning in Helmond eruit? Gelegen in Helmond hebben wij deze leuke tussenwoning beschikbaar.… Meer informatie ↓
€ 195,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1929
m2
86
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Antikraakwoning in Helmond beschikbaar

Hoe ziet de woning in Helmond eruit?

Gelegen in Helmond hebben wij deze leuke tussenwoning beschikbaar. Met een woonoppervlak van ongeveer 90 m² kom je geen ruimte te kort. De woning beschikt over drie kamers, waarvan twee slaapkamers én een extra kamer: perfect als kantoor of inloopkast te gebruiken.

De grote ramen in de woning zorgen voor genoeg lichtinval en een leuk uitzicht op de buurt. Uiteraard heeft de woning ook een eigen badkamer en wc. Hij is dus voorzien van alle gemakken!

De leuke groene tuin geeft je genoeg ruimte om lekker te genieten van het zonnetje en de buitenlucht. Ook vind je hier een schuur, ideaal voor het opbergen van fiets, BBQ of tuinkussens.

De ligging en bereikbaarheid van de woonruimte in Helmond

De woning bevindt zich op kleine afstand van voorzieningen zoals: scholen, leuke winkels, een gezellige speeltuin en sportcomplex 'De Braak'. Ook sta je binnen 15 minuten fietsen in het bruisende centrum van Helmond.

Heb je behoefte aan wat rust? Dan kun je binnen 10 minuten fietsen terecht bij Natuurgebied De Bundertjes voor een heerlijke wandeling.

Via verschillende uitvalswegen in de buurt bereik je in korte tijd de snelweg.

Het openbaar vervoer in Helmond

Het hebben van een bus- of treinstation in de buurt is een groot voordeel. Dit maakt het erg gemakkelijk naar werk te gaan of een dagje uit te gaan. In vijf minuten bereik je per fiets de dichtstbijzijnde bus- en treinstation, waar je jouw fiets veilig kunt stallen.

Een impressie vanuit de lucht

We kunnen je genoeg vertellen over Helmond, maar wellicht kunnen we je beter laten zien hoe mooi deze plek is. Bekijk het hier:

Gapph VastgoedbeheerHelmond

Wat kun je doen in Helmond?

Helmond is een geweldige stad met veel bezienswaardigheden. Bezoek het middeleeuwse kasteel waar je kunt genieten van de geschiedenis, of ga naar de Cacaofabriek voor cultuur en kunst. Winkelen kan zeker in het centrum van de stad. Voor een lekker hapje eten kun je terecht bij een van de vele restaurants in de stad. Heb je zin in een avondje uit? Dan kun je naar de bioscoop waar de nieuwste films gedraaid worden.

Wat kost het wonen in Helmond bij Interveste?

Voor deze woning betaal je € 195,- per persoon per maand als je hier samen gaat wonen. Dat is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. De servicekosten bedragen per maand slechts € 4,-.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

Gapph VastgoedbeheerOde aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

Gapph VastgoedbeheerTheo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

Gapph VastgoedbeheerWim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

Gapph VastgoedbeheerHet Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

Gapph VastgoedbeheerMeer over Het Kasteel van Sinterklaas

Uitgelicht aanbod