Antikraak Helmond

woning antikraak

Dokter Ledelstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Helmond Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige Helmond hebben wij per… Meer informatie ↓
€ 150,- p.p. / p.m.
anno
1948
m2
80
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Helmond

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige Helmond hebben wij per direct deze woning beschikbaar. En goed nieuws, regelmatig komen er nieuwe woningen beschikbaar.
Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Over deze woning

In Helmond is deze leuke eengezinswoning beschikbaar. De woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 80m². Je krijgt dus zeeën aan ruimte tot je beschikking. De woning beschikt over meerdere slaapkamers, een keuken, badkamer en een apart toilet. In de achtertuin kun je heerlijk genieten van de warme zomerdagen. Ideaal voor een BBQ of een drankje in de zon.

Waar kom je te wonen

De woning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, een speeltuin en sportcomplex 'De Braak'. Op nog geen 15 minuten fietsen van de woning sta je midden in het centrum van Helmond. Daarnaast bereik je via verschillende uitvalswegen in korte tijd de snelweg. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Natuurgebied De Bundertjes wat zich op nog geen 10 minuten fietsen afstand bevindt van de woning.

Gapph VastgoedbeheerHelmond

Wat betaal je voor deze Gapph woning?

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 150,- per persoon, per maand. Deze bedragen zijn exclusief gas, water en elektra. Ook wordt er een maandelijks bedrag van € 4,- aan servicekosten in rekening gebracht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

Gapph VastgoedbeheerOde aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

Gapph VastgoedbeheerTheo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

Gapph VastgoedbeheerWim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

Gapph VastgoedbeheerHet Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

Gapph VastgoedbeheerMeer over Het Kasteel van Sinterklaas

Uitgelicht aanbod