Antikraak Helmond

kamer antikraak

Snijdersstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte in Helmond In deze voormalige zorginstelling in Helmond hebben wij per direct plek voor meerdere bewoners. Ben jij… Meer informatie ↓
€ 300,- p.m. all-in 
anno
1965
m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte in Helmond

In deze voormalige zorginstelling in Helmond hebben wij per direct plek voor meerdere bewoners. Ben jij op zoek naar een fijne plek om te wonen? Ben je sociaal ingesteld en vind je het leuk samen met andere bewoners zorg te dragen voor deze locatie?

Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Wonen in Helmond

Helmond is een stad waar historie en moderniteit samenkomen! Geniet van de rijke cultuur, het iconische Kasteel Helmond en de levendige sfeer in het centrum. Ontdek charmante wijken zoals Brandevoort en Dierdonk, elk met hun unieke karakter en groene ruimtes.

Helmond biedt uitstekende voorzieningen: van top scholen en gezondheidszorg tot een uitgebreid winkelaanbod. Met vier treinstations en directe verbindingen naar Eindhoven ben je altijd goed verbonden.

Ervaar het comfort van een stad met een dorpsgevoel, waar innovatie en traditie hand in hand gaan. Wonen in Helmond is kiezen voor een dynamische en veelzijdige woonomgeving. Kom en ontdek het zelf!

Bereikbaarheid van Helmond

De woonruimte is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. De stad beschikt over vier treinstations (Helmond, Helmond 't Hout, Helmond Brandevoort en Helmond Brouwhuis) met treinverbindingen naar Eindhoven, Venlo en andere steden. Helmond ligt dicht bij de A67 en A270. Binnen de stad zijn er goede busverbindingen en fietspaden, wat zorgt voor een vlotte verplaatsing in en rond Helmond.

Kijk je mee?Eindhoven om de hoek

Eindhoven bruist van de energie! Shop till you drop in het levendige stadscentrum, chill met vrienden in de hippe cafés en pop-up stores van Strijp-S, en ontdek coole street art en vintage shops. Bezoek het Philips Museum, geniet van moderne kunst in het Van Abbemuseum, en ontspan in de groene Genneper Parken. 's Avonds kun je uitgaan in de dynamische clubs en bars, en regelmatig zijn er toffe festivals en events. In Eindhoven is altijd wat te doen!

Hoe ziet jouw woonruimte eruit?

Deze locatie wordt gedeeld met in totaal drie andere personen en beschikt over een gezamenlijke keuken, badkamer en tuin. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur.

Het gebouw heeft vier kamers in totaal: drie losse kamers en één kamer die bestaat uit twee aparte ruimtes. De kamers variëren in grootte van 12 tot 25 m². Ideaal voor bewoners tot 30 jaar die op zoek zijn naar een gezellige en centraal gelegen woonplek.

Wat kost wonen voor Gapph in Helmond?

Zie jij jezelf hier al wonen? Dat snappen we. Deze woonruimte beiden wij aan op basis van een bruikleenovereenkomst en je betaalt € 300,- per maand. En om het nog aantrekkelijker te maken... Dit bedrag is inclusief gas, water en elektra!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

Gapph VastgoedbeheerOde aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

Gapph VastgoedbeheerTheo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

Gapph VastgoedbeheerWim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

Gapph VastgoedbeheerHet Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

Gapph VastgoedbeheerMeer over Het Kasteel van Sinterklaas

Uitgelicht aanbod