Woning antikraak Helmond

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Helmond wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Vrijstaand wonen in Helmond Aan de buitenkant van Helmond ligt in een natuurlijk gebied deze vrijstaande woning. De woonruimte telt… Meer informatie ↓
€ 75,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
m2
220
kamers
6
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Berging

Meer informatie

Vrijstaand wonen in Helmond

Aan de buitenkant van Helmond ligt in een natuurlijk gebied deze vrijstaande woning. De woonruimte telt maar liefst vijf slaapkamers. Je kunt je voorstellen dat we voor dit pand op zoek gaan naar een geschikt stelletje of koppel...anyway: we dus zoeken twee bewoners!

Hoe ziet de woning er van binnen uit?

De woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 220 vierkante meter. Die vierkante meters  bestaan uit een woonkamer, keuken, badkamer met een separaat toilet en zoals gezegd: vijf (slaap)kamers. Ook krijg je de beschikking over een ruime achtertuin en een eigen toegangspoort.

Wat is er te doen in Helmond?

Hoewel er geen bewijzen meer zijn dat Helmond stadsrechten heeft gekregen, noemen we het hoe dan ook een stad. Er wonen inmiddels bijna 100.000 mensen in Helmond, dus van een dorpje is geen sprake meer. Daarom is er veel te beleven in de stad.

Film en theater

Naast vele horecagelegenheden kun je ook voor film, theater en muziek losgaan in Helmond. Denk aan Pathé Helond of de Cacaofabriek. Voor theater zit je goed bij Theater 't Speelhuis en het Annatheater.

Muziek

Verder kennen ze een eigen jazzfestival, bluesfestivals en kun je tijdens carnaval helemaal losgaan met de Keiebijters in Keiebijtersstad (zoals Helmond dan heet). Een bekende sportclub is Helmond Sport, de voetbalclub die actief is in de eerste divisie. Ook in de kasteeltuinen geven ze feesten:

Gapph VastgoedbeheerKasteeltuinconcert 2023

Bezienswaardigheden

Kasteel Helmond is het in het centrum gelegen vierkante kasteel uit de 14e eeuw. En erg bekend zijn Kubuswoningen van Helmond. Je kunt ze bijna niet over het hoofd zien als je in de buurt bent. Geniet je liever van de natuur? Neem dan eens een kijkje in de Warande, het voormalig natuurgebied en jachtterrein.

Bereikbaarheid vanaf de woning

Beschik je over een auto? Deze kun je voor de deur in je eigen tuin parkeren. En de N270 van Eindhoven naar Well (nabij de Duitse grens) ligt op 500 meter afstand.

Kosten bruikleenwoning Helmond

Deze antikraakwoning komt beschikbaar voor een bedrag van 75 euro per maand / per persoon of slechts € 100,- als je hier (ondanks onze voorkeur voor twee personen) toch alleen komt te wonen. Bovenop dit bedrag dien je zelf de aansluiting van gas, water en elektra te verzorgen. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

Gapph VastgoedbeheerOde aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

Gapph VastgoedbeheerTheo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

Gapph VastgoedbeheerWim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

Gapph VastgoedbeheerHet Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

Gapph VastgoedbeheerMeer over Het Kasteel van Sinterklaas

Uitgelicht aanbod