Kamer antikraak Helmond

Helaas!
Deze antikraakkamer is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Helmond wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Nieuwe woonmogelijkheid in Helmond In een voormalig hotel in Helmond hebben wij een kamer beschikbaar. Een kamer in dit hotel… Meer informatie ↓
€ 295,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1940
m2
15
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   2e toilet

Meer informatie

Nieuwe woonmogelijkheid in Helmond

In een voormalig hotel in Helmond hebben wij een kamer beschikbaar. Een kamer in dit hotel heeft gemiddeld een oppervlakte van 15m².  Meer dan genoeg ruimte om een knusse woon-/slaapkamer van te maken waar je lekker tot rust kunt komen.

Hoe ga jij wonen? 

Naast jouw eigen slaapkamer heb je natuurlijk ook een keuken en sanitaire voorzieningen nodig. Maak je geen zorgen; op de begane grond vind je een grote keuken waar je met jouw huisgenoten heerlijk kan kokkerellen.

Meerdere badkamers en toiletten zijn verspreid over het gehele pand. Wat erg handig is natuurlijk. Vind je het lekker om buiten te zitten? Het pand beschikt ook over een grote achtertuin waar je in de zomer kunt genieten van het heerlijke weertje!

Werk je in de buurt of studeer je bijvoorbeeld aan de Technische Universiteit Eindhoven. Dan zit je hier goed! 

De ligging van de woonruimte

Rondom de woning zijn veel voorzieningen aanwezig. Zo zijn er meerdere restaurants op loopafstand waar je in het weekend lekker op het terras kunt zitten en uiteraard kan aanschuiven voor een heerlijk diner. 

Daarnaast zijn er verschillende winkels en supermarkten slechts een paar straten verderop. Hier kun je terecht voor bijvoorbeeld je dagelijkse boodschappen.

Ook ligt sportpark De Braak letterlijk om de hoek, ideaal als jij sportief ingesteld bent.

Openbaar vervoer naar o.a. Eindhoven

Vanuit dit pand is het openbaar vervoer goed bereikbaar. Bushaltes tref je op slechts 5 minuten loopafstand en per fiets ben je ook al binnen 5 minuten op station Helmond.
Binnen 30 minuten kun je al vanaf het thuis in Eindhoven staan.

Neem een kijkje in jouw nieuwe buurt:

Gapph VastgoedbeheerHelmond vanuit de lucht

Wat kun je in de omgeving doen?

Helmond ligt natuurlijk erg dichtbij Eindhoven. Ideaal voor een dagje weg om lekker te shoppen of te dineren. Maar Helmond zelf is óók heel leuk. Mocht je van winkelen houden kun je in het centrum terecht, waar je vele leuke winkels en boetiekjes aantreft.

Helmond heeft buiten de horecapunten en winkels ook een rijke geschiedenis. Je kunt Kasteel Helmond bezoeken. Dit is een gaaf middeleeuws kasteel dat omgetoverd is tot een museum. Leuk toch? 

Voor de natuurliefhebbers kun je heerlijk wandelen in het mooie Warandepark. Je kunt hier lekker picknicken en genieten van de zon. 

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer geldt dat je er kunt wonen voor slechts € 295,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra! Je betaalt € 1,50 servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

Gapph VastgoedbeheerOde aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

Gapph VastgoedbeheerTheo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

Gapph VastgoedbeheerWim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

Gapph VastgoedbeheerHet Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

Gapph VastgoedbeheerMeer over Het Kasteel van Sinterklaas

Uitgelicht aanbod