Woning antikraak Helmond

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Helmond wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Over de woning Deze leuke woning heeft een woonoppervlakte van 80m². Via de hal kom je bij de woonkamer die… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1929
m2
80
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Over de woning

Deze leuke woning heeft een woonoppervlakte van 80m². Via de hal kom je bij de woonkamer die doorloopt in de eetkamer en open keuken. Vanuit de keuken heb je toegang tot badkamer, het toilet, de achtertuin en een schuur. Verder telt de woonruimte drie slaapkamers. Ideaal wanneer je graag een thuiswerkplek of inloopkast wil inrichten... In ieder geval, ruimte genoeg! 

Over de locatie

Wonen in Helmond is leuk! Daarbij bevindt de woning zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, een speeltuin en sportcomplex 'De Braak'. Op nog geen 15 minuten fietsen van de woning sta je midden in het centrum van Helmond.

Helmond heeft voor ieder wat wils: Op nog geen 15 minuten fietsen van de woning sta je midden in het centrum van Helmond. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Natuurgebied De Bundertjes. Dit prachtige natuurgebied bevindt zich op nog geen 10 minuten fietsafstand van de woning. Bovendien ligt de woning vlakbij verschillende uitvalswegen en dus sta je binnen enkele minuten weer op de snelweg!

Gapph VastgoedbeheerHelmond

Maandelijkse kosten

Bij deze antikraakwoning gaat de voorkeur naar twee personen.
De bruikleenvergoeding bedraagt dan slechts € 140,- per persoon/per maand. Wil je hier alleen gaan wonen? Dan kost het € 210,-  per maand. 
Dat is exclusief gas, water en elektra.
De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 4,-.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

Gapph VastgoedbeheerOde aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

Gapph VastgoedbeheerTheo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

Gapph VastgoedbeheerWim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

Gapph VastgoedbeheerHet Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

Gapph VastgoedbeheerMeer over Het Kasteel van Sinterklaas

Uitgelicht aanbod