Hendrik-Ido-Ambacht

woning antikraak

Margrietstraat

Samenvatting

Antikraakwonen in Hendrik-Ido-Ambacht Deze mooie woning ligt in een uitermate groene woonomgeving met diverse winkels, direct om de hoek! DUUR… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1957
m2
74
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Antikraakwonen in Hendrik-Ido-Ambacht

Deze mooie woning ligt in een uitermate groene woonomgeving met diverse winkels, direct om de hoek!

DUUR VAN HET PROJECT:
De woonruimte is voor zeer korte periode beschikbaar, je kunt hier gemiddeld 1,5 maand wonen. Houd hier rekening mee!

Over de woning

Van binnen is de woning voorzien van een ruime woonkamer, meerdere slaapkamers en een badkamer. Niet geheel onbelangrijk, er is zowel een prima voor-/ als achtertuin aanwezig.

Wonen in Hendrik-Ido-Ambacht

Zoals hierboven al aangegeven bevindt de woning zich nabij diverse winkels. Winkelcentrum de Schoof beschikt over supermarkten, een vishandel, kaaswinkel en vele andere winkels. Je kunt hier dus uitstekend terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook is er wekelijks een markt waar je lokale producten kunt kopen.

Het bekende Burgemeester Baxpark is op 15 minuten loopafstand te vinden. Hier worden regelmatig evenementen georganiseerd. Denk o.a. aan een hip Foodtruck Festival of optredens van diverse artiesten tijdens het gezellige Bevrijdingsfestival. Natuurlijk kun je ook gewoon een lekkere wandeling maken in alle rust.

Gapph VastgoedbeheerHendrik-ido-Ambacht gezien vanuit de lucht

Bereikbaarheid van de woning

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt, een bushalte om 4 minuten lopen en daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 2 minuten rijden te bereiken. Graag je auto voor de deur parkeren? Geen probleem. In de straat is parkeergelegenheid aanwezig. 

Kostenplaatje antikraak in Hendrik-Ido-Ambacht

De bruikleenvergoeding voor deze woning bedraagt € 140,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra en berekend voor twee personen. Woon je hier liever alleen? Dan betaal je € 210,- per maand.

Daarnaast betaal je maandelijks een klein bedrag van € 3,41,- aan servicekosten.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod