Woning antikraak Hillegom

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Hillegom wel!
Meer info

Samenvatting

Antikraakwonen in Hillegom! Deze fraaie woning is voorzien van een woonkamer met een oppervlakte van 25m², een gesloten keuken, sanitaire… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
m2
73
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder

Meer informatie

Antikraakwonen in Hillegom!

Deze fraaie woning is voorzien van een woonkamer met een oppervlakte van 25m², een gesloten keuken, sanitaire voorzieningen en maar liefst drie slaapkamers. Verder heeft de woning de beschikking over een ruime achtertuin. Parkeergelegenheid vind je voor de deur.

Over de woonomgeving van Hillegom

Aan het einde van de straat vind je een sportveldje en wat verderop een manege. Openbaar vervoer (bushaltes) bereik je binnen 5 minuten lopen. Restaurants, winkels en supermarkten zijn vanaf deze woning binnen 5 minuten fietsen bereikbaar.

In het vlakbij gelegen Van Nispenpark kun je genieten van mens, natuur én cultuur. De gemeente heeft hier voornemens om het park geschikt te maken voor activiteiten zoals theater-, muziek-, en dansoptredens en wil er tevens mogelijkheden voor sport en spel creëren.
Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en staat vooral bekend haar mooie bloembollenvelden.

Een goede impressie van Hillegom

We kunnen je genoeg vertellen over Hillegom, maar wellicht kunnen we je beter laten zien mooi deze plek is.

Wat kost antikraakwonen in Hillegom bij Interveste?

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 140,- per persoon, per maand. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 210,- per maand. Deze bedragen zijn exclusief gas, water en elektra. Ook wordt er een maandelijks bedrag van € 4,- aan servicekosten in rekening gebracht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod