Woning antikraak Hillegom

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Hillegom wel!
Meer info

Samenvatting

Over deze woning Het betreft een zeer leuke, ruime boven- en/of benedenwoning met woonkamer, keuken, een badkamer en twee slaapkamers.… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1961
m2
71
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Over deze woning

Het betreft een zeer leuke, ruime boven- en/of benedenwoning met woonkamer, keuken, een badkamer en twee slaapkamers. De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 71 vierkante meter. Verder beschikt de bovenwoning over een balkon waar je de laatste zonnestralen van de dag kunt opvangen.

Over de locatie

Hillegom is een gezellige stad en gemeente in de Bollenstreek, gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De historische steden Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving van Hillegom.

Ook ligt de woning in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Zoek je liever de rust op? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene van Nispenpark ligt om de hoek.

Wat kost het om in dit appartement te wonen?

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 100,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 150,-.

Let op: De getoonde foto's zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod